Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Herşeyin Bir Sonu olduğu gibi bu maceranında sonuna geldik.. ne yazikki forumu bırakıyorum arkadaşlar
beni tanıyan tanımayan herkese yollarında başarılardilerim.
2 aydır uzman üye bitane rank için bekledik olamadık
gerekte yok artık..
Vedamı burada bırakmak istedim. okadar aylardır bu forumdaydım zamanım geçti sizlerle iyi kalpli insanlar tanıdım sanalda kardeş gerçekte kalleş
.
Yani nediyim çok iyi insanlarsınız hepiniz
Haydi iyi günler dilerim iyi forumlar... nice UZMAN ÜYE lerinizi görürsünüz inşallah
hadi baybay arkadaşlar
kendinize iyi bakın. görüşmek üzere
beni tanıyan tanımayan herkese yollarında başarılardilerim.
2 aydır uzman üye bitane rank için bekledik olamadık
gerekte yok artık..Vedamı burada bırakmak istedim. okadar aylardır bu forumdaydım zamanım geçti sizlerle iyi kalpli insanlar tanıdım sanalda kardeş gerçekte kalleş
.Yani nediyim çok iyi insanlarsınız hepiniz
Haydi iyi günler dilerim iyi forumlar... nice UZMAN ÜYE lerinizi görürsünüz inşallah
hadi baybay arkadaşlarkendinize iyi bakın. görüşmek üzere
Burada ;Ü
yelerin birbirleriyle ilgili her türlü kutlamalarını, duyurularını yapacakları bölüm. Doğum günü, askerlik, evlilik, okul, forum başarıları, mezuniyet, iş, terfi her türlü kutlama ve tebrik konuları açın.
Kesinlikle post kasmayı düşünmeyin.Aksi taktirde sorulmaksızın konularınız silinir.
*Üyelerin birbirleriyle ilgili her türlü kutlamalarını, duyurularını yapacakları bölüm. Doğum günü, askerlik, evlilik, okul, forum başarıları, mezuniyet, iş, terfi her türlü kutlama ve tebrik konuları... için Kutlama yapmak serbesstir.
*Level Kutlamaları
*Mesaj sayısı ve konu Kutlamaları
*Forumda bulundugnuz gün sayıları ve tarih kutlamaları
*Sabit konu kutlamaları
*Rep puanı ve rep aldım kutlamaları
*Arcade oyun 1.likleri vb.
*Yeni imzam , yeni avatarım , x ünlü y ünlüyle evlendi vb. gibi .kutlamalr
*Gerksiz konu acmak ve post kasmak yasaklanmıştır.
*Takımların maç kutlamaları yasaklanmıştır.(Yapılan kavgalar sebebiyle)
Aksi Takdirde;
Direk 3 gun ban uygulamsı yapıalcaktır !
Bu şekilde ceza sistemi uygulanacaktır. Ek olarak burda yazılmamıs fakat gereksiz olan tüm konular kapatıalcaktr
Hayatının geri kalanında başarılar ancak burası yeri değil

Real'de başarılar kardeşim..Uzman olamadın diye forumu bırakmaya gerek yok bence.
Demekki yeterli görülmemişsin.Biraz daha gayret edip biraz daha yararlı konu açıp insanlara yardmcı olursan eminim sende seçileceksin.
Bende 45 Gündür 100 'ü geçkin konu açtım 10 tanesi kilitli.Bende olamadım adaletsiz dememek gerekiyor hemen sende sabredeceksin sende olacaksın.
Mesela @zeyn0; adminimiz.Direk Co Admin olmadı. @peacemackers; adminimiz çok çalıştı ve istedigi rütbeye geldi.
Sende sabredeceksin.Sende olacaksın.
Ama sen yolunu zaten seçmişin zaten.
Realde başarılar demekten başka birşey kalmıyor bizede.
Demekki yeterli görülmemişsin.Biraz daha gayret edip biraz daha yararlı konu açıp insanlara yardmcı olursan eminim sende seçileceksin.
Bende 45 Gündür 100 'ü geçkin konu açtım 10 tanesi kilitli.Bende olamadım adaletsiz dememek gerekiyor hemen sende sabredeceksin sende olacaksın.
Mesela @zeyn0; adminimiz.Direk Co Admin olmadı. @peacemackers; adminimiz çok çalıştı ve istedigi rütbeye geldi.
Sende sabredeceksin.Sende olacaksın.
Ama sen yolunu zaten seçmişin zaten.
Realde başarılar demekten başka birşey kalmıyor bizede.

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...