Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aradıgı Makina Özellikleri:1 Gb
Fiyat Aralığı:25-30 TL
İstediği Kurulum Özellikleri :Autopack+kostüm sistemi+enerji sistemi+pet ve pokemon sistemleri+ddos firewall koruması+dc kick hack engeli+ruh taşı bugu engeli
Eklemek İstedikleriniz:Mobil Ödeme,7/24 destek 2 saate kurulum YS Belgesi olacak,Turkmmoda Rank olacak,.tk site bedava olacak, market olacak,1Gb de 2 ch lag yapmayacak,TR tipi filesi olacak,yeni maplar olacak, kale savaşları olacak admin paneli olacak,putty scripti olacak
İstediği Kurulum Özellikleri :Autopack+kostüm sistemi+enerji sistemi+pet ve pokemon sistemleri+ddos firewall koruması+dc kick hack engeli+ruh taşı bugu engeli
Eklemek İstedikleriniz:Mobil Ödeme,7/24 destek 2 saate kurulum YS Belgesi olacak,Turkmmoda Rank olacak,.tk site bedava olacak, market olacak,1Gb de 2 ch lag yapmayacak,TR tipi filesi olacak,yeni maplar olacak, kale savaşları olacak admin paneli olacak,putty scripti olacak
Son düzenleme:
Aradıgı Makina Özellikleri:1 Gb
Merhaba
Belirtmiş olduğunuz özelliklerde server kurabiliriz.
Hem fiyat olsun hem kalitemizden sakıncanız olmasın.
1 Hafta süre sonra yeni ofisimiz ve oyun içi desteğimizde olacaktır.
Ayrıca Ödeme yöntemlerinin içinde. Mobil Ödeme , İş Bankası, Garanti Bankası, PTT Bank, Paypal mevcuttur.
Files Özelliklerimiz: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...473003-1gb-20tl-hersey-ucretsiz-2013-pet.html
Sitemiz: http://www.websunucum.com
Telefon: 0 534 776 47 60
Msn: online@websunucum.com
Not: Telefon numaramıza sms bırakırsanız geri dönüş yapabiliriz.
İyi forumlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)