emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

OneHitCF Yeni Özellikler 11.02.2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StyleOfKing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 727
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Geçen Geziyordm Öle Crossfire Hack Sitelerini malüm modlar bize hile veren kişilerin konularını editliyolar bizde bu geliş yararlanamıyoruz haliyle herkez bıktı usandı bu konudan biliyorum
zaten onehitcf çar çalınımları virüsten geçilmiyor herkezde kullanıyor devam edin kullananlar en sonunda pişman olucaksınız ama iş işten geçicek herneyse işte öle geziyordum birde baktm bir site gördüm türk kurmuş
adam milimetriğine kadar anlatmış hileyi kullanmayı virüstotal hepsi tam şekilde ve ben şuan onun sitesinden indirdiğim hack'i kullanıyorum vede çok memnunum kendisinede çok teşekkür ediyorum hilenin özellikleri 50 tane vardır rahat
neyse ilk defa işini adam gibi yapan birini gördüm ve sizle paylaşmak istedim sizde yararlanın die

///

şimdi dersiniz senindir die reklam yapysn die kesinlikle benim deil keşke benim olsa ben sadece sizinde yararlanmanızı istedim o kadar modlardan bıktınız, virüslerden bıktıgınız için neyse iyi günler arkdaşlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri