Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaŞlar bende kİlo İle problemİm vardi ne kadar yesemde kİlo alamiyordum,2 hafta Önce bİr vÜcut gelİŞtİrme salonunda kayit oldum ordakİ hocamdan bİr kİlo alma programi İstedİm, buyrun bakalim+sporla uygularsaniz kİlo almama gİbİ bİr Şeyİnİz olmaz :
sabah:Meyve suyu 250 ml-peynİr-tere yaĞi 1 (tatli kaŞiĞi)-pekmez-bal-reÇel (4 tatli kaŞiĞi)--4 dİlİm ekmek-1 adet yumurta
ara ÖĞÜn
eynİrlİ sandİvİÇ--meyve suyu 250 ml
ÖĞle:Kirmizi et yada beyaz et yemeĞİ--bÖrek (pogaÇa-boyoz fİlan)--komposto--salata(yaĞli)--4 dİlİm ekmek
ara ÖĞÜn:1 bÜyÜk bÖy meyve(elma-armut vb)
akŞam:Et yemeĞİ--pÜre--Çorba--salata--ekmek (2 dİlİm)--tatli
yatmadan Önce:SÜt--4 tane bİskÜvİ
not:Alınti Değildİr HocamIn bana verdİĞİ standar besİn programıdır+sporla bİrlİkte uyğulandiğında İŞe yarar..
sabah:Meyve suyu 250 ml-peynİr-tere yaĞi 1 (tatli kaŞiĞi)-pekmez-bal-reÇel (4 tatli kaŞiĞi)--4 dİlİm ekmek-1 adet yumurta
ara ÖĞÜn
eynİrlİ sandİvİÇ--meyve suyu 250 mlÖĞle:Kirmizi et yada beyaz et yemeĞİ--bÖrek (pogaÇa-boyoz fİlan)--komposto--salata(yaĞli)--4 dİlİm ekmek
ara ÖĞÜn:1 bÜyÜk bÖy meyve(elma-armut vb)
akŞam:Et yemeĞİ--pÜre--Çorba--salata--ekmek (2 dİlİm)--tatli
yatmadan Önce:SÜt--4 tane bİskÜvİ
not:Alınti Değildİr HocamIn bana verdİĞİ standar besİn programıdır+sporla bİrlİkte uyğulandiğında İŞe yarar..
Son düzenleme:
hangİ zayiflama programinda tere yaĞi-bal-reÇel-kirmizi et-yumurta-poyoz-pogaÇa-bÖrek gİbİ Şeyler varbu zayıflama programı hocam bi karışıklık olmasın :d
acaba----bİlmem bana spor hocasini verdİĞİ lİste belkİ kariŞtirmiŞta olabİlİr bİr fİkrİm yok...
Bu zayıflama programı hocam bi karışıklık olmasın![]()
Sabah: Dört kesme şekerli çay, iki yemek kaşığı bal, 5-6 adet zeytin, bir yumurta, bir yemek kaşığı tereyağı, bir adet domates veya portakal, iki dilim ekmek.
Öğle: Bir porsiyon koyun kapama, bir porsiyon pilav, bir kase komposto, bir tabak salata, iki dilim ekmek. Ara öğün: Bir su bardağı meyve suyu, bir adet peynirli sandviç. Akşam: Bir kase mercimek çorba, bir porsiyon etli dolma, yoğurt, bir porsiyon baklava, bir tabak salata ve iki dilim ekmek. Yatarken: Bir su bardağı süt, bir yemek kaşığı bal.
BUNU ŞİMDİ BİR SİTEDEN BAKTIM BENİM PROGRAMLA BİR FARKI YOK BURDA AMAÇ YAĞLANMAK DEĞİL KİLO İLE KAS ALMAK LA İLGİLİ
SADECE KİLO ALMAK İSTİYORUM DİYOSAN BİLMEM BU KAS LANMAN İÇİN GEREKEN KİLO ALDIRIR SANA FAZLASINI DEĞİL.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)