noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Başladım Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Naccers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Naccers

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 18 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Karahan Online'ı Bugun İndirdim ve oyuna Baglanmadan Önce Ben Biraz Titiz Oldugumdan, Oyun Hakkında Bazı Yardımlar İsticektim.

Ben 7'senedir Ultima Online Oynuorum, Fakat Artık Ultima'nın yanında Başka bir oyunda Oynamak İstedim. Ve Karahan Online'ı Denicem.

- Öncelikle Ben 7'Sendir Ultima Online'da Büyücü Karakter Oynadım ve Karahandada Büyücü Olmak Istıyorum. Pure Mage Class yani. Bunun İçin Hangi Karakter Açmalıyım?

- Büyücü Karakter açtığımda Skill Dağılımını Nasıl Yapmalıyım?

- Level Atladıgımda Stat Dağılımını Nasıl Yapmalıyım?

Bana şimdilik Oyunu Anlamam İçin Bu Kadar Bilgi Yeter. Yorum Yapanlara Sımdıden Tesekkur Ederim.

Büyücü Karakter Hakkında Deneyimli Arkadaslar Yorum Yaparsa Sevinirim.

Msneden Yardım Edicek Arkadaslar Varsa Ekliyebilir.
İsterseniz Cevaplarken Msnenizi yazın ben ekLıyım.

Msn'em: ocrin.o0@hotmail.com

Selamlar.Oyunda Büyücü Diye Bi Class Mevcut Değil.Büyücüye Benzer Birşey De Yok.Stat Dağılımları Hakkında Kesin Birşey Söylemek Çok Zor.Resmi Forumda Ve Birçok Forumda Türlü Türlü Stat Önerisi Bulabilirsiniz.Başka Sorunuz Varsa Buyrun Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum.

Msnemi ekLersen oyun hakkında bazı soruLarım yine oLucaktır. Tabi geneL bi biLgin varsa oyun hakkında. Birde Hangi Karakter Daha Uygun? Kasma konusunda oLsun, oynayıs bakımından oLsun?

Msnemi ekLersen oyun hakkında bazı soruLarım yine oLucaktır. Tabi geneL bi biLgin varsa oyun hakkında. Birde Hangi Karakter Daha Uygun? Kasma konusunda oLsun, oynayıs bakımından oLsun?

Forumumuzda Karahan Bölümlerinde Yeterinca Bilgi Olduğunu Düşünüyorum Karakterler Hakkında.Ordan Bilgi Edinebilirsin.

Kardeş oyunda büyücü türü karakter yok ama ona en yakın okçu gibi archer yani kopuz var uzaktan vuruyor onuda pek tavsiye etmem onun dışındaki karakterlerde

3 ırk var bunlara kavim deniyor
Yılan kavimi Pars kavimi Ejder kavimi

Parslar sağlam yapılı savaşçılar
Yılan kavimi bıçak ise sağlam defansa sahip pala ise atağa yönelik birde kopuz var uzaktan saldırı lar için (Kopuz ok değildir çalgıdır bu çalgı ile ses dalgaları ile damage veriliyor)

Ejder kavimi ise

Hem defans hem saldırı orta yollu kavim ama onlarda gayet iyi bende yeni başladım 20-29 10 19 falan karakol savaşları var clan savaşçı gibi clanada galiba aile deniyor orda

Savaşlarda genelde gerçi çok daha bilmiyorum yeniyim sayılırım benim girdiğim savaşlarda genelde ejder kavimi yendi.Ama onlardan sonra iyi olarak diyebileceğim parslarda güçlü

ben yılan kavmindenim ama yılan kavimide gayet iyi.Oyun grafik açısından bence güzel.

Genelde karakterler statları şöyle 4 stat var

Zindelik hp veriyor
Güç saldırı hasarı
ustalık savunma
ruh sp

genelde herkes güç zindelik abanıyor ustalığı daha çok bıçak kullananlar tercih ediyor herkeste araya 5-10 sp karıştırıyor gerektiği için.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri