- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle Bu Konuyu Genel Bölüme Actıgımdan Özür Dilerim. Daha Cabuk Yardım Alırım Diye Düşündüm.
Karahan Online'ı Bugun İndirdim ve oyuna Baglanmadan Önce Ben Biraz Titiz Oldugumdan, Oyun Hakkında Bazı Yardımlar İsticektim.
Ben 7'senedir Ultima Online Oynuorum, Fakat Artık Ultima'nın yanında Başka bir oyunda Oynamak İstedim. Ve Karahan Online'ı Denicem.
- Öncelikle Ben 7'Sendir Ultima Online'da Büyücü Karakter Oynadım ve Karahandada Büyücü Olmak Istıyorum. Pure Mage Class yani. Bunun İçin Hangi Karakter Açmalıyım?
- Büyücü Karakter açtığımda Skill Dağılımını Nasıl Yapmalıyım?
- Level Atladıgımda Stat Dağılımını Nasıl Yapmalıyım?
Bana şimdilik Oyunu Anlamam İçin Bu Kadar Bilgi Yeter. Yorum Yapanlara Sımdıden Tesekkur Ederim.
Büyücü Karakter Hakkında Deneyimli Arkadaslar Yorum Yaparsa Sevinirim.
Karahan Online'ı Bugun İndirdim ve oyuna Baglanmadan Önce Ben Biraz Titiz Oldugumdan, Oyun Hakkında Bazı Yardımlar İsticektim.
Ben 7'senedir Ultima Online Oynuorum, Fakat Artık Ultima'nın yanında Başka bir oyunda Oynamak İstedim. Ve Karahan Online'ı Denicem.
- Öncelikle Ben 7'Sendir Ultima Online'da Büyücü Karakter Oynadım ve Karahandada Büyücü Olmak Istıyorum. Pure Mage Class yani. Bunun İçin Hangi Karakter Açmalıyım?
- Büyücü Karakter açtığımda Skill Dağılımını Nasıl Yapmalıyım?
- Level Atladıgımda Stat Dağılımını Nasıl Yapmalıyım?
Bana şimdilik Oyunu Anlamam İçin Bu Kadar Bilgi Yeter. Yorum Yapanlara Sımdıden Tesekkur Ederim.
Büyücü Karakter Hakkında Deneyimli Arkadaslar Yorum Yaparsa Sevinirim.
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1. büyücü diye bir karekter yok tur ...
2.bence ejderha kavmi olmanı tavsiye ederim slot kavgası oluyo
3. acarsan ejder ha kav min den hafif ol
4. kasılması u1 kadar kolay ..(Ondon sonra anan aplıyacak)
5.Sikil dağlımını anlşatamıyacam cünkü oyunda cok sikil var ama şunalrı al sen (demirten ,katliam,6ve7 bk )
1 kac bilgi
Oyuna başladıgında ilk silahlara % basma 45 lwl nadir al kulan
Münkünse arı al %0 u1 kadar kas %15 olur u15 kadar sende durur %100 olur satarsın
1 iflis alırsın
Eyer Ejderha kavmi puan olarak öne Gecerse direk gökkavime gec iyi bakarlar sana orda kasılmalık yerler i iyi
Ben 5 senedir oynuyom tr si cıkmadan öncede oynuyodumda boşver
takıldgın soru olursa beyazıd pm BNG
İ8 oldum ama Oyun da cok bilgim var
2.bence ejderha kavmi olmanı tavsiye ederim slot kavgası oluyo
3. acarsan ejder ha kav min den hafif ol
4. kasılması u1 kadar kolay ..(Ondon sonra anan aplıyacak)
5.Sikil dağlımını anlşatamıyacam cünkü oyunda cok sikil var ama şunalrı al sen (demirten ,katliam,6ve7 bk )
1 kac bilgi
Oyuna başladıgında ilk silahlara % basma 45 lwl nadir al kulan
Münkünse arı al %0 u1 kadar kas %15 olur u15 kadar sende durur %100 olur satarsın
1 iflis alırsın
Eyer Ejderha kavmi puan olarak öne Gecerse direk gökkavime gec iyi bakarlar sana orda kasılmalık yerler i iyi

Ben 5 senedir oynuyom tr si cıkmadan öncede oynuyodumda boşver

takıldgın soru olursa beyazıd pm BNG
İ8 oldum ama Oyun da cok bilgim var