HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba dün gece 1 e kadar gayet rahat oynadim hiç bir problem yoktu.. bu sabah oyuna girmek istedim ne yazik ki girmedi.. Ankara da yaşıyorum hani ip engellemesi falan olayimi var desem bilmiyorum. neyse arkadaşlar bugun girmek için arkadşlar crossfire nin dosyasina tikladim cf_g4box.exe geldi hiç bi problem yok ama nedense o internet sunucuları gelmedi hani z8games falan duyurular falan olan yer resim de var arkadaşlar buyrun:
aynen boyle oluyor starta basiyorum ardından hiç bişey yapamiyorum resmen donuyor yani o kutucuk donuyor mouse yi falan hareket ettirebiliyorum.
patcher_cf den girmeyi denedim girdim şifremi yazdim ama oyuna girmedi ok a bastim oyle kaldi sadece exit ve save the name tuslari calisti. bunun fotografini cekmicem biliyorsunuz cunku bu olayı... yardim ederseniz sevinirim teşekkürler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
aynen boyle oluyor starta basiyorum ardından hiç bişey yapamiyorum resmen donuyor yani o kutucuk donuyor mouse yi falan hareket ettirebiliyorum.
patcher_cf den girmeyi denedim girdim şifremi yazdim ama oyuna girmedi ok a bastim oyle kaldi sadece exit ve save the name tuslari calisti. bunun fotografini cekmicem biliyorsunuz cunku bu olayı... yardim ederseniz sevinirim teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)