Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Msn metin2@esernetwork.com ekleyin yardımcı olalım
sizden o 20 tl talep ettiğimiz görüşmemin yada ticketın ss lerini isteyebilirmiyiz acaba buraya eklermisniz ve sistemden toplamdash xxx.sh komutunu giremicek kadar aciz bu işi bilmeyen bir insanmısnız format atmak için sunucunuza bizden oyun alanların hepsi format komutunu bilir. İftira suç atarken delil ekleyin
Merhaba. Metin2 Sunucusu kiralamak için firma arıyorum. Fiyat 40'ı geçmezse çok güzel olur.
Rica ediyorum, Eksen Bilişim, TTNET Bilişim'den sakın bana bahsetmeyin.
TTNET, kendisinden kaynaklanan sorunlarda bile size suçu atıyor. (Birazda kirli bir Türkçe ile.) Bu yüzden bunu önermenizi istemiyorum.
Eksen, yine kendisinden kaynaklanan sorunlardan suçu size atıyor. En son format istediğimde (daha script falan gelmemişti sf'lere) konusunda butür işlemlerin bedava olduğunu yazmış fakat 20 TL talep etmişti.
Neyse, ana konuya dönersek bana bir firma önerin lütfen.![]()
Merhaba ,
Msn : loendy@turkmmo.com
Ekleyiniz ,
Merhaba. Metin2 Sunucusu kiralamak için firma arıyorum. Fiyat 40'ı geçmezse çok güzel olur.
Rica ediyorum, Eksen Bilişim, TTNET Bilişim'den sakın bana bahsetmeyin.
TTNET, kendisinden kaynaklanan sorunlarda bile size suçu atıyor. (Birazda kirli bir Türkçe ile.) Bu yüzden bunu önermenizi istemiyorum.
Eksen, yine kendisinden kaynaklanan sorunlardan suçu size atıyor. En son format istediğimde (daha script falan gelmemişti sf'lere) konusunda butür işlemlerin bedava olduğunu yazmış fakat 20 TL talep etmişti.
Neyse, ana konuya dönersek bana bir firma önerin lütfen.![]()
www.teknonetwork.net
satis@teknonetwork.net
1GB 35 Lira - DDOS + Adminpaneli + Market + Oyuniçi destek
Ekleyin yardımcı olayım .
sizden o 20 tl talep ettiğimiz görüşmemin yada ticketın ss lerini isteyebilirmiyiz acaba buraya eklermisniz ve sistemden toplamdash xxx.sh komutunu giremicek kadar aciz bu işi bilmeyen bir insanmısnız format atmak için sunucunuza bizden oyun alanların hepsi format komutunu bilir. İftira suç atarken delil ekleyin
Üzgünüm. Herhangi bir kanıtım yok. Ve size karşı kötü bir tutumum da yok. Ben anladığınız gibi bir bilişim arıyorum. Ve ben ilk satın aldığım sunucuda Eksen'i tercih etmiştim. Ve orada da belirttiğim gibi daha scriptler hazırlanmıyordu. Biz bunu sizden istiyorduk ve siz yapıyordunuz. Ben sizden rica ettiğimde siz benden 20 TL istediniz. Durup dururken yalan uyduracak değilim ya.