HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tavuk Sp Kart Kılavuzu:
Gerekli savaş seviyesi yoktur.Gerekli iş seviyesi 1'dir.Gerekli itibar Yen Başlayandır.
Tavuk kral mührü ile elde edilir
Bu Akın için forumumuzda bir kılavuz mevcuttur=>
Ayriyetten Tavuk SP Kartı için özel etkinlik vardır.Buradan etkinliği öğrenebilirsiniz =>
Bu etkinlikte Geliştirme Parşömeni kazanabilirsiniz ve bu parşömen sayesinde kartınıza hiç birşeye ihtiyaç duymadan artı basarsınız.
Kartınızıda takıp oyunda eğlenebilirsiniz
Tavuk SP Kartı:
İYİ KÖTÜ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM İYİ OYUNLAR.
Gerekli savaş seviyesi yoktur.Gerekli iş seviyesi 1'dir.Gerekli itibar Yen Başlayandır.
Tavuk kral mührü ile elde edilir
Bu Akın için forumumuzda bir kılavuz mevcuttur=>
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Akından çıkan akın kutusundan Tavuk SP Kartı çıkma ihtimali vardır.Bu yolla alınabilinir.Tavuk SP Kartının bir elementi yoktur fakat aşağıdaki periler onun daha güçlü vurmasını sağlar :
Ayriyetten Tavuk SP Kartı için özel etkinlik vardır.Buradan etkinliği öğrenebilirsiniz =>
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu etkinlikte Geliştirme Parşömeni kazanabilirsiniz ve bu parşömen sayesinde kartınıza hiç birşeye ihtiyaç duymadan artı basarsınız.
Kartınızıda takıp oyunda eğlenebilirsiniz
Tavuk SP Kartı:
İYİ KÖTÜ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM İYİ OYUNLAR.
Tavuk sp'sinin bi özelliği yok ki daha ne açıklama yapcak. Belki bi vuruşu açılır diye 10 iş kastım
sonuç hüsran.
sonuç hüsran.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)