Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkdaşlar Darkorbit.exe yapımını göstericem Resimlerden Takip Edebilirsiniz.
Fazla Yazı Yazmadım Resimlerin Üstünde Zaten Yazıyor Her şey Açık Ve Net Şekilde Resimlerden Takip Ediniz .
1) New Project'e Tıklayın..
2) Resimde Gösterilen Yere Tıklayın..
3) Resimdeki Gibi Form 1 i Uzatalım
4) Resimdeki Gibi Devam Edelim ...
5) Resime Bakıp Devam Edelim Detaylar Orda Resimde
6) Web Browser'a Tıklayıp Sürükleyelim
7) URL'NİN YANINDAKİ BOŞLUĞA tr.darkorbit.com Yazıyoruz
8) Okun Gösterdiği Yere Tıklatalım Resimdeki Gibi
9) Resimdeki Gibi Yapalım .
10) Save Basıyoruz
11) Resimdeki Gibi Uygulayalım Arkadaşlar .
Bu Dosyalar Nereye Gidiyor ?
NOT:Yaptığınız Program Şuraya Gidiyor; Masaüstündeki WindowsAplication1 Klasörü>WindowsApplication1>bin>Debug>WindowsAplic ation1
Fazla Yazı Yazmadım Resimlerin Üstünde Zaten Yazıyor Her şey Açık Ve Net Şekilde Resimlerden Takip Ediniz .
1) New Project'e Tıklayın..
2) Resimde Gösterilen Yere Tıklayın..
3) Resimdeki Gibi Form 1 i Uzatalım
4) Resimdeki Gibi Devam Edelim ...
5) Resime Bakıp Devam Edelim Detaylar Orda Resimde
6) Web Browser'a Tıklayıp Sürükleyelim
7) URL'NİN YANINDAKİ BOŞLUĞA tr.darkorbit.com Yazıyoruz
8) Okun Gösterdiği Yere Tıklatalım Resimdeki Gibi
9) Resimdeki Gibi Yapalım .
10) Save Basıyoruz
11) Resimdeki Gibi Uygulayalım Arkadaşlar .
Bu Dosyalar Nereye Gidiyor ?
NOT:Yaptığınız Program Şuraya Gidiyor; Masaüstündeki WindowsAplication1 Klasörü>WindowsApplication1>bin>Debug>WindowsAplic ation1
Son düzenleme:
dostum ne yazikki burda bunun gibi seyler paylasamiyoruz bu konuyu birde r10 sitesinde ac bence cunki sabaha kadar konun kapatilmis olur en azindan emegin bosa gitmemis olur
dostum ne yazikki burda bunun gibi seyler paylasamiyoruz bu konuyu birde r10 sitesinde ac bence cunki sabaha kadar konun kapatilmis olur en azindan emegin bosa gitmemis olur
Çok Yanlış Düşünüyorsun Bence , Konu İçin Teşekkürler
Tesekkürler...
Bunla kadarkorbiti tarayıcı yerine program içindemi oynuyoruz bi örnegi verebilrimsiinzi yani .exe olarak...
Bunla kadarkorbiti tarayıcı yerine program içindemi oynuyoruz bi örnegi verebilrimsiinzi yani .exe olarak...
WebBrowser Yani Mozilla Gibi Web Sitesi Yapabiliryosunuz
Ben Yaptım Şekillendirdim Çok Basit
Ben Yaptım Şekillendirdim Çok BasitŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)