berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Drogba yola çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GanGzTaLiFe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 99

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Galatasaray'ın dünyaca ünlü transferi Didier Drogba'yı taşıyan uçak Londra'dan havalandı.

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, İstanbul'a gelmek üzere yola çıktığını internetten takipçilerine duyurdu. Uçağa binerken bir fotoğraf çektiren Fildişili yıldız, "Yeni bir dönem. Bekle beni İstanbul geliyorum. Şimdi mutlu olma zamanı." mesajını yayınladı.

Afrika Uluslar Kupası'nda, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın formasını giyen Didier Drogba, takımı turnuvadan elendikten sonra ülkesine dönmüş; oradan Londra'ya geçmişti. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, Başkan Aysal'ın Danışmanı Bülent Tulun ve Menajer Ceylan Çalışkan, özel uçakla İngiltere'ye gitti. Drogba ve Galatasaray yetkililerini taşıyan uçak Londra'dan havalandı ve İstanbul'a doğru geliyor.

Bu arada Drogba'yı İstanbul'a getiren uçak rötarlı kalktı. Saat 16.00'da İstanbul'da olması beklenen uçağın 17.45'te ineceği belirtildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri