Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Kendi yapımım hack icerii ! (Hepsi seciliyor)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byyagiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

kardeş çalışmıo :) adaşımsın bak sende aydınlısın hep senin konularına bakıorum hack çalışmaz oldu ?

Yağız kardeşim küçücük daha çocuksun belli internette nasıl keylogger yapılcagını öğrenmiş Turkojan'lada yapıyorsun.Kaç senedir bu işi yapıyorum buna beni zorlama o Pc ni bida toplayamazsın bırak bu işleri kötü yola başvurdurtma beni...

Arkadaşlar byyagiz adlı şahısın hacklerini indirmeyin keylogger var belliki pcnize girip charlarınızı çalacak konu kilitlenecek moderatore BİLDİRİLDİ !

Arkadaslar beni tutanlar icin tşk ederim ve diger arkadaslarıma sesleniyorum bende keyyloger yok !

Arkadaslar beni tutanlar icin tşk ederim ve diger arkadaslarıma sesleniyorum bende keyyloger yok !

Bize burda masal okuma byyagiz onehit cfleri paylaşıyosun onlar alıntı kendin hack yaptığın yok alıntı yaptığın hilelere extradan trojan,keylogger koyuyosun burdan paylaşıyosun millet senin gibi salak değil Arkadaşlar konu kilitlenecek lütfen bu şahısın paylaştığı hackleri indirmeyin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri