- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu konudada size minecraft Hunger games taktiklerini vermek istiyorum. Kısa ve öz olucak.
Hunger Games'te kazanmak için taktikler vereceğim şimdi.
1- Bir ekibiniz olmalı 3 kişi gayet iyidir
2- Saldırı yapmayın.Savunma en iyisidir ve okçu olmanızı öneririm.
3- Bazı serverlerde kitler bedavadır.O serverleri tercih edin.
4- Cornucopia yani itemlerin olduğu bölgeden itemler almaya çalışın ve gerektiğinde kullanın.Düşmanınıza sefil görünün ( Eğer ondan güçlüyseniz ) sonra sizi takip etmeye başlayınca itemleri giyin ve kapana sıkıştırın.Öldürün ve itemlerini alın
5 - 6 kişi kaldığınızda teamı bozun ve teamınızı öldürün.Geriye kaldı 5 kişi.
6 - Cornucopia'ya gidin ve bekleyin.Yada yüksek bir yere çıkın ve düşmanlarınızı izleyin.
7 - Eğer düşman size doğru geliyorsa bir item atın ileriye doğru oraya gider.Okçuysanız sizin işinize yarar adam itemi alsın ve okla vurun.
8 - Diğer ki oyunda eski teamınıza dikkat edin peşinize düşebilirler
9 - Bunların yanında olabildiğince ağıçlık alanlarda saklanmanızı öneririm. [EKLENTİ]
10 - En iyi yapıcağınız şey adamlara arkadan saldırmaktır [EKLENTİ]
11 - Eğer adam kolay tutuşucak bir yerde duruyorsa yün-odun-çimenden yapılmış binalarda çıkışı yakmanızı öneririm teknik olarak çıkamaz binada belli bir süre sonra tamamen tutuşur fakakt aşağı atlarsa belli bir canı gidicektir hemen adama saldırın [EKLENTİ]
12 - Bir yerde çok oyalanmanızı tavsiye etmem özelliklede chest-sandıkların yanında adamlar onu almaya geldiğinde sizide öldüre bilir [Eklenti]
Ben bu taktiklerle hep 1. oluyorum sizi bilemem.
eksik unuttuğum bir şey varsa bunu bana yorum veya mesaj ile bildire bilirsiniz sizin adınızıda yazarak konuma eklerim.
Ayrıca oynadıkça aklıma geldikçe yazıyorum :l03:
Hunger Games'te kazanmak için taktikler vereceğim şimdi.
1- Bir ekibiniz olmalı 3 kişi gayet iyidir
2- Saldırı yapmayın.Savunma en iyisidir ve okçu olmanızı öneririm.
3- Bazı serverlerde kitler bedavadır.O serverleri tercih edin.
4- Cornucopia yani itemlerin olduğu bölgeden itemler almaya çalışın ve gerektiğinde kullanın.Düşmanınıza sefil görünün ( Eğer ondan güçlüyseniz ) sonra sizi takip etmeye başlayınca itemleri giyin ve kapana sıkıştırın.Öldürün ve itemlerini alın
5 - 6 kişi kaldığınızda teamı bozun ve teamınızı öldürün.Geriye kaldı 5 kişi.
6 - Cornucopia'ya gidin ve bekleyin.Yada yüksek bir yere çıkın ve düşmanlarınızı izleyin.
7 - Eğer düşman size doğru geliyorsa bir item atın ileriye doğru oraya gider.Okçuysanız sizin işinize yarar adam itemi alsın ve okla vurun.
8 - Diğer ki oyunda eski teamınıza dikkat edin peşinize düşebilirler
9 - Bunların yanında olabildiğince ağıçlık alanlarda saklanmanızı öneririm. [EKLENTİ]
10 - En iyi yapıcağınız şey adamlara arkadan saldırmaktır [EKLENTİ]
11 - Eğer adam kolay tutuşucak bir yerde duruyorsa yün-odun-çimenden yapılmış binalarda çıkışı yakmanızı öneririm teknik olarak çıkamaz binada belli bir süre sonra tamamen tutuşur fakakt aşağı atlarsa belli bir canı gidicektir hemen adama saldırın [EKLENTİ]
12 - Bir yerde çok oyalanmanızı tavsiye etmem özelliklede chest-sandıkların yanında adamlar onu almaya geldiğinde sizide öldüre bilir [Eklenti]
Ben bu taktiklerle hep 1. oluyorum sizi bilemem.
eksik unuttuğum bir şey varsa bunu bana yorum veya mesaj ile bildire bilirsiniz sizin adınızıda yazarak konuma eklerim.
Ayrıca oynadıkça aklıma geldikçe yazıyorum :l03:
Son düzenleme: