HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamün aleyküm Arkadaşlar Ben GM files yapmayı düşünüyorum Süper NPC yaptım tabi arkadaşımın sayesinde fakat 1.2 sorunum var yardımlarınızı esirgemeyin filesi yayınlarken isimlerinize yazıcam..
Benim Sorunum İse Confingleri E test 'i yazdıgında kodlar aktif oluyor ama GM logosu olmuyor bunun çıkması İçin ne yapabiliriz BİRLİKTE çözüm arayıp bulalım arkadaşlar ve Bazı kodları Engellicez DC KİLL SHUTDOWN gibi ama demeyin sakın yok game dosyasını editle packı editle yok banword falan filan onları hepsini yaptım olmadı arkadaşlar Tecrübeli 1.2 arkadaşlar bulrum İNŞALLAH
He Bide sakın demeyin mümkün degil olmaz diue elin yabancıları herşeyi yapıyor birazda biz yenilik yapalım . Hep onlardan mı otlanıcaz
Mesajlarınızı beklıyorum... Altada yorum atarsanız Güncel tutalım Lütfen
Eğer Konumun saçma oldugunu düşünen olursada özel olarak mesajını beklıyorum.... Tabi düzgün konuşma şartıyla :l03::l03:
NORMAL YAPTIGIM FİLES
1.2 Özelliğinden bahsediyim
1.Oyuncuya Sağ tıkladığınızda dc at sersemlet ban at yavaşlat var
2. Harem Odası var Cariye (kadın)alabiliyorsun yavru pet gibi tabi bunları tek yapmadım arkadaşımla yaptım
3. Yeni Silahlar v.s var
4. Yeni zırhlar ve maplar var.
Yakında paylaşıcam arkadaşlar daha birçok yenilik var....:ka19::ka19::ka19:
Benim Sorunum İse Confingleri E test 'i yazdıgında kodlar aktif oluyor ama GM logosu olmuyor bunun çıkması İçin ne yapabiliriz BİRLİKTE çözüm arayıp bulalım arkadaşlar ve Bazı kodları Engellicez DC KİLL SHUTDOWN gibi ama demeyin sakın yok game dosyasını editle packı editle yok banword falan filan onları hepsini yaptım olmadı arkadaşlar Tecrübeli 1.2 arkadaşlar bulrum İNŞALLAH
He Bide sakın demeyin mümkün degil olmaz diue elin yabancıları herşeyi yapıyor birazda biz yenilik yapalım . Hep onlardan mı otlanıcaz
Mesajlarınızı beklıyorum... Altada yorum atarsanız Güncel tutalım Lütfen
Eğer Konumun saçma oldugunu düşünen olursada özel olarak mesajını beklıyorum.... Tabi düzgün konuşma şartıyla :l03::l03:
NORMAL YAPTIGIM FİLES
1.2 Özelliğinden bahsediyim
1.Oyuncuya Sağ tıkladığınızda dc at sersemlet ban at yavaşlat var
2. Harem Odası var Cariye (kadın)alabiliyorsun yavru pet gibi tabi bunları tek yapmadım arkadaşımla yaptım
3. Yeni Silahlar v.s var
4. Yeni zırhlar ve maplar var.
Yakında paylaşıcam arkadaşlar daha birçok yenilik var....:ka19::ka19::ka19: