HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2 rahibe ıssız sokakta yürüyomuş. Rahibelerden biri matematiksel diğer ise daha çok batıl inanç hakkında etkinmiş.Matematiksel olanı adam bize çok yaklaştı şimdi koşarsak avantajlıyız demiş...

Adam dahada hızlanmış. Matematikçi aralıksız koşmak gerek demiş ve bir kiliseye sığınmış.Öteki hala sokaktaymışş
Daha sonra ötekini görmüş...Naptın diye sormuş... sen gidincesi ben geride kaldım demiş .ötekiside peki öyleyse sana decavüzmü etti demiş.Ondan sonra rahibede bir kadın ve bir erkek yalnız kalıncası napar demiş.. Ben eteğimi kaldırdım külodumu indirdim demiş ... Adamda indiriyordu demiş.. Ama decavüze uğramadım demiş sizce neden?

Adam dahada hızlanmış. Matematikçi aralıksız koşmak gerek demiş ve bir kiliseye sığınmış.Öteki hala sokaktaymışşDaha sonra ötekini görmüş...Naptın diye sormuş... sen gidincesi ben geride kaldım demiş .ötekiside peki öyleyse sana decavüzmü etti demiş.Ondan sonra rahibede bir kadın ve bir erkek yalnız kalıncası napar demiş.. Ben eteğimi kaldırdım külodumu indirdim demiş ... Adamda indiriyordu demiş.. Ama decavüze uğramadım demiş sizce neden?

Sonuç olarak bunlar işi pişirmişler, kadında zaten dünden razı baksnaıza direk külodu indirmiş. Alan memnun satan memnun hesabı.