mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Crossfire girememe Sebebi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bloodwolf3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 661
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hackle bİ alakasi yok adamlar yarina patch getİrecekler bu yuzden oyun yavaŞliyor sen bu oyunu bİr haftadir mi oynuyon?

Açıklamayı kısaca yapacağım.Bildiginiz gibi bugun crossfire bakım altında sebebi ise temizleme var bazı ibneler yüzünden.Bokmu var da hack yapıyorsunuz.Oyunu bir kere de hakkınızla oynayın amınakoyum.Sizin yüzünnüzden oyuna giremiyorum.Bye bye.

QuacK eğer konumu kilit yapıp editliyeceksen haber ver banlıcaksan yan çarlarımla gelirm haberiniz olsun. :ka24::ka24::ka24::ka24: :ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:

Kardeşim bildiğin üzere çar ingilizce characterin kısaltılışı. Burası bir forum sitesi. Yan çarım demen saçma ona yan hesap denir. Bu bir. İkincisi benim güzel kardeşim bu oyunda hack sadece bu siteden dağıtılmıyo oyundaki belkide hackerların sadece %2 lik hatta belki daha az bir kısmı burdan hack bulur. Bu oyunu sadece türkler oynamıyor ve sadece türkler hack yapmıyor. Bunu böyle bil. Kafana takmışsın bir at gözlüğü sadece buraya yazıyorsun. Madem rahatsızsın hackten git bütün hack paylaşan forum sitelerine yaz. Ayrıca şikayetine de daha düzgün bir dille aktarabilirdin. Ben Adminlerden bu saygısız ve terbiyesiz arkadaşın banlanmasını talep ediyorum. Buraya milyonlarca insan giriyor ve eminim hiçbiri senin küfürlerini okumak için girmiyor. Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri