- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba turkmmocular.Ben daha önceden bir mod paylaşmıştım ancak bu paylaştığım mod çok eski olduğu için linkleri kırılmış.Bu eski mod elimde bulunmadığı için paylaşamadım.Ve bende bunun yerine oynaması daha zevkli daha eğlenceli bir mod paylaşma gereği duydum.Ve huzurlarınızda Cs 1.6 Zm mod 4.0
*Paraları ise 2000$ vererek bir sentry gun kurabilmek için lazım oluyor.Başka birşeyde kullanılmıyor.
*Güçlü Sentry Gun modu aktifdir.Sentry Gun zombiye ateş ederek exp kazanır ve sizde belli bi expden sonra sentry gunun üzerine gidip deyerek geliştirebilirsiniz.Veya başka bir oyuncu sizin sentry gunu geliştirebilir.
*Sentry Gundan bakış açısı eklidir. 'K' tuşuna basarak menüyü görebilirsiniz.
*Sentry Gunu direk kurmak için 'N' tuşuna basmanız yeterli.
*Ammo pack sistemi kuruludur.Zombiye 200 zarar verdiğinizde 1 pack kazanırsınız.
*Adminlere ammo pack verme sistemi aktifdir.Consola ''amx_ammover Zack 999'' yazarak Zack isimli oyuncuya 999 ammo vermiş olur.Kime vericekseniz ismi ona göre ayarlıyacaksınız.
*3d Özelliği eklidir.Saya '/cam' veya '/3pers' yazarak erişebilirsiniz.
*Lazer sistemi eklidir.Duvara yaklaşıp 'V' tuşuna basın.
*Rütbe Sistemi eklidir.Adam öldürdükçe kafanızın üstüne çizgiler çıkar.
*İtem Shop aktifdir.'M' tuşundan 2 ye basarak görebilirsiniz.
*Türkçeleştirirken bazı yazı buglarını kaldırdım ancak bazıları halen duruyo olabilir.
*İskelet sistemi eklidir.Ölen kişinin öldüğü yerde isklelet çıkar.
*Oyunun bütün silahları(ak47,m4,awp,deagle) gibi silahların hepsi daha hoş görünüşlü modellerle değiştirilmiştir.
*Nemesis glow kaldırılmış ve yerine aura efekti eklenmiştir.
*Surviver glow efekti eklenmiş aura efekti kaldırılmıştır.
*Oyun tamamıyla single player keyfi için tasarlanmıştır.Bu mod ile sunucu kurulmasını önermiyorum.Oyunda halen buglar var çünkü.
*En önemli bir diğer özellik ise mermi sekmeme pluginidir.Ateş edin istediğiniz kadar mermi asla sekmez 2. videoda görüldüğü gibi.
*Admin modu menüsü aktifdir.M tuşunun ardından 9 tuşuna basarak aktif edebilirsiniz.
*Bunun gibi onlarca özellik eklidir iyi oyunlar.
Alttaki resimde adamın kafasındaki çizgi rütbe çizgisidir ne kadar çok zombi vurursanız o kadar çok çizgi olur.
//////////////////////////
Dosyayı indirdikten sonra yorum yazıp konuyu güncel tutalım ki diğer arkadaşlarda yararlanabilsinler.
/////////////////////////
Fileserve linki çalışmaktadır sadece kayıtlı kullanıcılara açılıyor üşenmeyin 2dk hemen kayıt olup indirin ben oldum upload ederken uzun sürmüyor ve bedava yada deposit filesden indirin.
Konudan yararlanıp dosyayı indiren arkadaşlar bir yorumu çok görmeyin sadece bir teşekkür yazın ve konuyu güncellemiş olun diğer arkadaşlarda yararlanabilsinler iyi oyunlar iyi forumlar.
BAŞLICA ÖZELLİKLER
*Para sistemi aktifdir.Zombi veya insan öldürdüğünzde 300$ kazanırsınız.
*Paraları ise 2000$ vererek bir sentry gun kurabilmek için lazım oluyor.Başka birşeyde kullanılmıyor.
*Güçlü Sentry Gun modu aktifdir.Sentry Gun zombiye ateş ederek exp kazanır ve sizde belli bi expden sonra sentry gunun üzerine gidip deyerek geliştirebilirsiniz.Veya başka bir oyuncu sizin sentry gunu geliştirebilir.
*Sentry Gundan bakış açısı eklidir. 'K' tuşuna basarak menüyü görebilirsiniz.
*Sentry Gunu direk kurmak için 'N' tuşuna basmanız yeterli.
*Ammo pack sistemi kuruludur.Zombiye 200 zarar verdiğinizde 1 pack kazanırsınız.
*Adminlere ammo pack verme sistemi aktifdir.Consola ''amx_ammover Zack 999'' yazarak Zack isimli oyuncuya 999 ammo vermiş olur.Kime vericekseniz ismi ona göre ayarlıyacaksınız.
*3d Özelliği eklidir.Saya '/cam' veya '/3pers' yazarak erişebilirsiniz.
*Lazer sistemi eklidir.Duvara yaklaşıp 'V' tuşuna basın.
*Rütbe Sistemi eklidir.Adam öldürdükçe kafanızın üstüne çizgiler çıkar.
*İtem Shop aktifdir.'M' tuşundan 2 ye basarak görebilirsiniz.
*Türkçeleştirirken bazı yazı buglarını kaldırdım ancak bazıları halen duruyo olabilir.
*İskelet sistemi eklidir.Ölen kişinin öldüğü yerde isklelet çıkar.
*Oyunun bütün silahları(ak47,m4,awp,deagle) gibi silahların hepsi daha hoş görünüşlü modellerle değiştirilmiştir.
*Nemesis glow kaldırılmış ve yerine aura efekti eklenmiştir.
*Surviver glow efekti eklenmiş aura efekti kaldırılmıştır.
*Oyun tamamıyla single player keyfi için tasarlanmıştır.Bu mod ile sunucu kurulmasını önermiyorum.Oyunda halen buglar var çünkü.
*En önemli bir diğer özellik ise mermi sekmeme pluginidir.Ateş edin istediğiniz kadar mermi asla sekmez 2. videoda görüldüğü gibi.
*Admin modu menüsü aktifdir.M tuşunun ardından 9 tuşuna basarak aktif edebilirsiniz.
*Bunun gibi onlarca özellik eklidir iyi oyunlar.
RESİMLER
Oyunun başlangıç resmi değiştirilimiştir ve hoş bir müzik eklenmiştir.
Alttaki resimde adamın kafasındaki çizgi rütbe çizgisidir ne kadar çok zombi vurursanız o kadar çok çizgi olur.
VİDEOLAR
LİNKLER
LİNKLER
//////////////////////////
Dosyayı indirdikten sonra yorum yazıp konuyu güncel tutalım ki diğer arkadaşlarda yararlanabilsinler.
/////////////////////////
Fileserve linki çalışmaktadır sadece kayıtlı kullanıcılara açılıyor üşenmeyin 2dk hemen kayıt olup indirin ben oldum upload ederken uzun sürmüyor ve bedava yada deposit filesden indirin.
KURULUMU
İndirdiğiniz rarın şifresi yoktur.İndirdiğiniz rarı bir klasöre atın.Oraya çıkarın.Çıkardığınızda 7zipli bir setup çıkıcak karşınıza.7zip olmasının sebebi şu dosyanın boyutunu küçültmek için yaptım.7zip indirin ve rardan çıkardığınız 7zip setubunu çalıştırın.Kuracağınız yeri C:\Program Files seçin ve kurun.Ardından rarın içinde bulunan cs 1.6 kısayolunu masa üstüne atın ve oradan çalıştırın.İyi oyunlar.NOT
Konudan yararlanıp dosyayı indiren arkadaşlar bir yorumu çok görmeyin sadece bir teşekkür yazın ve konuyu güncellemiş olun diğer arkadaşlarda yararlanabilsinler iyi oyunlar iyi forumlar.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Teşekkürler Güzel Mod Ammo Vererek Daha İyi Oluyor
)
)- Katılım
- 30 Ocak 2012
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yorumun için teşekkürler mod güzeldir kendim editledim çok zevkli olması için uğraştım ammo pack verme benimde çok hoşuma gitmişti 

- Konular
- 182
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Süpersin DostuM!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)