HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bende Facebook Sayfamız Kurmuş Bulunmaktayım arkadaşlar gülme eğlenme amaçlı , istiyene özelden atılır
236 kişi beğenmiş facebooktaki sayfamı
Yani Ne biliyim heves ettim acayip bi şekilde keşke benimde sayfamın beğenisi 1k üstü veya 10k 2k 3k 4k vb olsa derdim ama nerdee
çok isterdim böle biri bana sayfa verse yada benim olsa .. Ama hiç olmadı yani açtım busefer inşallah olur diye umuyorum.. Arkadaşlar 
Reklam Yapmıyorum SADECE ADINI VERDİM ARKADAŞLAR
MUTLUYUM
236 kişi beğenmiş facebooktaki sayfamıYani Ne biliyim heves ettim acayip bi şekilde keşke benimde sayfamın beğenisi 1k üstü veya 10k 2k 3k 4k vb olsa derdim ama nerdee
çok isterdim böle biri bana sayfa verse yada benim olsa .. Ama hiç olmadı yani açtım busefer inşallah olur diye umuyorum.. Arkadaşlar 
Reklam Yapmıyorum SADECE ADINI VERDİM ARKADAŞLAR
MUTLUYUM
Ergenik sancılar.
Facebookla bende eskiden çok ugrasırdım 55 K Abone yaptıgım +10 k sayfa yaptıgım oldu aynı anda hepside organikti fakat facebook sağolsun hesabımı kapadı hemen
Fakeydi zaten.
Neyse Hayırlı olsun.
Facebookla bende eskiden çok ugrasırdım 55 K Abone yaptıgım +10 k sayfa yaptıgım oldu aynı anda hepside organikti fakat facebook sağolsun hesabımı kapadı hemen

Fakeydi zaten.

Neyse Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun 285bin abonem var![]()
Kaçı Organik kaçı Panelden gelenler

çoğu panelKaçı Organik kaçı Panelden gelenler![]()