HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Edit Depents
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitesinde ofline dio ...
Edit:Sitesinden indirdim denedim hala fix @zeyn0; adminim ilgilenirmisiniz simdi dosyayı indirmek istemiyorum virüs oldugunu kanıtlamak için resimlerde tarih yok eski sürüm, birkaç ufak virüs oalbilri diyor olmaması lazim ayrıca aynı konuyu 2 kere açmıs ilgilenirmisiniz...
Botun orjinal sitesinden denedim çalısmıyor arkadas çalısıyor diyip virüs yutturmak istiyor ...
ad.fl li link var ...Açamadım virüstotal sitesinin raporunu... @QuietHero; @Depents;
Arkadaslar indirmeyin lütfen...
Edit:Sitesinden indirdim denedim hala fix @zeyn0; adminim ilgilenirmisiniz simdi dosyayı indirmek istemiyorum virüs oldugunu kanıtlamak için resimlerde tarih yok eski sürüm, birkaç ufak virüs oalbilri diyor olmaması lazim ayrıca aynı konuyu 2 kere açmıs ilgilenirmisiniz...
Botun orjinal sitesinden denedim çalısmıyor arkadas çalısıyor diyip virüs yutturmak istiyor ...
ad.fl li link var ...Açamadım virüstotal sitesinin raporunu... @QuietHero; @Depents;
Arkadaslar indirmeyin lütfen...
Son düzenleme:
Tarama Oldu Ya OndandırSitesinde ofline dio ...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)