Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Olay yardımcısını kaldırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yarka0000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bazı oyunlarda olay yardımıcısının kodunu npc.txt'den silseniz bile olay yardımcısı kaybolmuyor. Bunun nedeni game dosyasında tanımlanmış bir komuttur. Oyunun içinde /eventhelper 0 yazarsanız olay yardımcıları kaybolur.

Arkadaşlar bazı oyunlarda olay yardımıcısının kodunu npc.txt'den silseniz bile olay yardımcısı kaybolmuyor. Bunun nedeni game dosyasında tanımlanmış bir komuttur. Oyunun içinde /eventhelper 0 yazarsanız olay yardımcıları kaybolur.

quest yazmakta yardım eder misiniz?

xx itemine sahip olan kişiler için çalışsın mesela.
Diyelimki "yarka" diye bir pc.getqf tanımladık içinede 50 attık ve her adam öldürdüğünde -1 olucak bu "yarka"
Burasını ögrendim derslerinizden ancak
Şimdi 2. bir adamda xx itemine sahip ve yine "yarka" dan inmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
pc.getqflerin sadece bir kişi için çalıştığını söylemiştiniz onu kullanamam değil mi?

quest yazmakta yardım eder misiniz?

xx itemine sahip olan kişiler için çalışsın mesela.
Diyelimki "yarka" diye bir pc.getqf tanımladık içinede 50 attık ve her adam öldürdüğünde -1 olucak bu "yarka"
Burasını ögrendim derslerinizden ancak
Şimdi 2. bir adamda xx itemine sahip ve yine "yarka" dan inmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
pc.getqflerin sadece bir kişi için çalıştığını söylemiştiniz onu kullanamam değil mi?

kullanabilirsin herkes için ayrı çalışır

kullanabilirsin herkes için ayrı çalışır

Ancak amacım herkes için ayrı çalışması degil
3 kişi için birlikte çalışması
grup1 degişkenin ismi olsun içinde 50 olsun
grup1 deki bir kişi 1 adam öldürdügünde -1 olsun diger adamda öldürdügünde -1 olsun yani grup1 degişkeni her öldürülen kişi için -1 olmasını istiyorum ancak tek kişi için degil bir kaç kişi için

Ancak amacım herkes için ayrı çalışması degil
3 kişi için birlikte çalışması
grup1 degişkenin ismi olsun içinde 50 olsun
grup1 deki bir kişi 1 adam öldürdügünde -1 olsun diger adamda öldürdügünde -1 olsun yani grup1 degişkeni her öldürülen kişi için -1 olmasını istiyorum ancak tek kişi için degil bir kaç kişi için

questi bana özel mesaj olarak atın bi ne demek istediğiniz tam anlamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri