- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar . Ben xRaHiPx . Tanıyanınızda tanımayanınızda vardır . Ben swde herzaman adaleti ve düzeni sağlamak için uğraştım herzaman haklının yanında bulunmaya çalıştım . Belkide gerektiğinden fazla dürüst ve iyi kalpli olduğum için çok fazla düşmanım oldu . Swde o kadar çok kendini kaybetmiş item için kendini satacak kadar yüzsüz adamlar vardı ki başa çıkılamaz hal almıştı . Ben dayanamadım arkadaşlar oyunu bıraktım ve itemlerimi XxETERNALxX adlı arkadaşıma verdim . En azından oyunda tanıdığım adam gibi adam olan tek kişiye gitti itemler ve eminimki hepsi onda güvende . Bu güne kadar çok fazla düşmanım olmuş olabilir yada çok fazla kalp kırmış olabilirim ama kırdığım tüm kalplerden özür diliyorum . Bunun bir oyun olduğunu her an aklınızda bulundurmanız dileğiyle ALLAHA EMANET OLUN ARKADAŞLAR . xRaHix ARTIK YOK . Herkeze iyi oyunlar
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sanki adam tanınan bir player bütün serverdakileri kesen 2 yıllık oynanmış çarıyla burada adalet ve düzen sağlıyor emin ol bu oyunda veya realde kimse fazla dürüst ve iyi kalpli olamaz dünyada düzen budur belki bu sana nasihat olabilir ama sanmam düşmanım dediğin 3 4 tane çocuktur ondan eminim ve item için kendini kaybeden yok adamlar buraya para yatırıyor biraz empati kursan senin itemin çalındı o adamın yanına mı kalıcak ? 300 500 TL yatırdın oyuna diyelim ha ? HERKES HAK ETTİĞİ YERDE OLACAKTIR ŞÜPHESİZ.
reel hayatında başarılar dilerim
reel hayatında başarılar dilerim
- Konular
- 1,701
- Online süresi
- 1h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 683
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 306
- MmoLira
- -386
- DevLira
- 0
Taşındı.
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
Oyuna Veda Bölümü Örnek Konu.. Uygun Açarmısınız Bildirildi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)