Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
KONU TARİHİ 2013
UZUN ZAMAN SONRA TEKRAR GÜNCELLİYORUM.
04.02.2015
Son düzenleme:
www.livahost.com msn: info@livahost.com filesi kurabiliyorsan yeni files gel sana sunucuda vereyim ama sakın bi tersik falan olmasın iyi çalışırsan hakını alırsın![]()
![]()
Ad :![]()
ALp![]()
![]()
Soyad :![]()
Gerek Yok![]()
![]()
17![]()
![]()
Yaşadığı Şehir :![]()
Erzincan![]()
![]()
Günlük Online Süresi :![]()
5 saat![]()
![]()
Özellikler :![]()
Navicat, Putty, Filezilla Programlarını Uzman Seviyede Bilirim.![]()
Metin2 Pvp Konusunda Birçok Tecrübem Oldu Uzun Zamandır Bu İşin İçerisindeyim.![]()
Panel Editleme, Pack Editleme, Server Files Editleme Konularında Oldukça Profesyonelim.![]()
Packı İstenilen Şekilde Editler, Mini - Full Pack Yapabilir, Otopack Kurabilirim.![]()
Server Formatlama, Serverdeki Sorunları Çözme, Yeni Files Kurulumu vb. Yapabilirim.![]()
Yeni Çıkmış Map, İtem, Event, Quest vb. Hertürlü Yeniliği Serverlere Ekleyebilirim.![]()
Yalan Olmasın Çok Profesyonel Değil Ama Orta Derece Photoshop Bilgim Var.![]()
Müşterilerle Konuşma Tarzım Gayet Saygılı ve Düzgündür.![]()
Kısacası 3 Yıldır Profesyonel Metin2 Pvp Kurdum GM'lik Yaptım Çoğu Kişiye Yardımcı Oldum.![]()
Daha Önce Bazı Bilişim Şirketlerinde Oyun İçi ve Genel Destek Elemanı Görevlerinde Bulundum.![]()
![]()
Beklentiler :![]()
Sizden Beklentim Çalıştığım Sürece Kendi Yazdığım Questleri, Filesleri vb. Denemem ve Bilişim Filesininin Sürekli Güncel Olup Yeniliklerden Faydalanabilmesini Sağlamak İçin Bir Adet Metin2 Sunucusudur.![]()
Sunucu Özellikleri Çok Önemli Olmayıp Çalışmalarım İçin Kullanacağım Bir Metin2 Serverimin Olması Yeterlidir.![]()
İleride Belki İyi Anlaşırsak Bi Host+Domainde Hediye Edersiniz![]()
![]()
İletişim :![]()
hackeralp24@windowslive.com![]()
![]()
![]()
www.livahost.com msn: info@livahost.com filesi kurabiliyorsan yeni files gel sana sunucuda vereyim ama sakın bi tersik falan olmasın iyi çalışırsan hakını alırsın
msn ekledim umarım anlaşırız
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)