ZeiDen 1
ZeiDen
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

TechnoPc Bilgisayar alınır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Arkadaşlar ben bilgisayar değiştirmeye karar verdim bi kaç yer gezdim EVKUR 1 milyarlık bilgisayarı 2 milyara satıyor tek farkı 24 taksit aylık daha ucuza geldiği için genellikle çoğu kişi ordan alıyor ben başka bi yerden alıcam fakat 3 seçeneğim var sizlere sormak istedim hangisini seçim.
1-Marka:Techno PC
Ekran Kartı:ATI yada NVDIA (tam hatırlayamadım)2
Ram:6
İşlemci:İ5 3,20 Hz
İşletim Sistemi:W7
2-Marka:Techno PC
Ekran Kartı:ATI yada NVDIA 2
Ram:8
İşlemci:İ3 3,20
3-Marka:Casper
Ekran Kartı:NVDIA 2
Ram:4
İşlemci:i5 3,20
İşletim Sistemi W9

Arkadaşlar fiyat olarak 1-1700 2-1900 3-1600 Sizce hangisini almalıyım ve neden kararsız kaldım biraz nedenini de söylerseniz daha güzel olur bir de technopc nin ekran kartı markasını hatırlayamadım tam olarak ama ikisinden birisi şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
;).(Oyun bilgisayarı alıcam)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bilgisayar değiştirmeye karar verdim bi kaç yer gezdim EVKUR 1 milyarlık bilgisayarı 2 milyara satıyor tek farkı 24 taksit aylık daha ucuza geldiği için genellikle çoğu kişi ordan alıyor ben başka bi yerden alıcam fakat 3 seçeneğim var sizlere sormak istedim hangisini seçim.
1-Marka:Techno PC
Ekran Kartı:ATI yada NVDIA (tam hatırlayamadım)2
Ram:6
İşlemci:İ5 3,20 Hz
2-Marka:Techno PC
Ekran Kartı:ATI yada NVDIA 2
Ram:8
İşlemci:İ3 3,20
3-Marka:Casper
Ekran Kartı:NVDIA 2
Ram:4
İşlemci:i5 3,20
İşletim Sistemi W9

Arkadaşlar fiyat olarak 1-1700 2-1900 3-1600 Sizce hangisini almalıyım ve neden kararsız kaldım biraz nedenini de söylerseniz daha güzel olur bir de technopc nin ekran kartı markasını hatırlayamadım tam olarak ama ikisinden birisi şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
;).(Oyun bilgisayarı alıcam)

Ben Ekran Kartını Oldukça Önemsiyorum Markasını ve Modelini Yazarsan Önerimi Söyleyebilirim :D

Bi Tavsiye 6GB ram de olsa 8GB ramda olsa işini görür 8GB ram isteyen pek oyun yok zaten o kadar ram e başka napılır bilmiyorum :D

Ekran kartını çok detayla sormadım eğer bi önerin varsa oyun için, söylersen ona göre yetkiliye aktarabilirim PC alış esnam da hangi özellikler daha iyi ?

Ekran kartını çok detayla sormadım eğer bi önerin varsa oyun için, söylersen ona göre yetkiliye aktarabilirim PC alış esnam da hangi özellikler daha iyi ?

Kardeş Ekran Kartı ile ilgili Arkadaş Oldukça Güzel Anlatmış Bu Konuyu Oku:http://www.turkmmo.com/bilgisayar/1495127-ekran-karti-seciminde-bilinmesi-gerekenler.html

Benim Demek İstediğim Oyun Oynamak İstiyorsan Ramın aşırı olması o kadarda gerekli değil yani sana 4GB yada 6 GB ram yeter diye düşünüyorum.ama Ekran Kartı Önemli O yüzden PC alış esnasında Ekran Kartını iyi seç.(Ekran Kartının 1GB , 2GB olmasına bakma modeline bak arkadaş konuda anlatmış zaten.)

He Bide Anakartda Önemli ama o konuda pek bilgim yok Hangi Anakartın en yüksek Mhz yi destekliyor bunada dikkat et. (Bu söylediğimden bende birşey anlamadım :) )

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri