Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Arkadaşlar mmomt2 tanıtımı yok mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrctyln53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar mmomt2 nin geniş kapsamlı bi tanıtımı yok mu ? dönüşümler kaç lvl dönüştürürken istene itemler neylerden düşer vesayre bütün bilgiler.

MMOMT2 Herkez Tanıyor Zaten Kardeşim.Eğer Bir Problemin Varsa MMOMT2 Bölümündeki Konuları İnceleyebilirsin.

Eğer Farklı Bir Sorun Varsa Sorabilirsin Cevaplarız.

Ne kadar mantıksız bir cevap, oyunu indirmeyip hiç giriş yapmamış biri nereden tanıyabilir mmomt2 yi tanımak derken neyi kastettiğine bağlı. Evet, tanıyorum en eski pvplerden biri hatta en eskisi ama oyunun içeriği hakkında bir bilgim yok.

Ne kadar mantıksız bir cevap, oyunu indirmeyip hiç giriş yapmamış biri nereden tanıyabilir mmomt2 yi tanımak derken neyi kastettiğine bağlı. Evet, tanıyorum en eski pvplerden biri hatta en eskisi ama oyunun içeriği hakkında bir bilgim yok.

Senin Sorun Mantıksız Kardeşim Bu Server Öyle 4-5 Veletin Birleşip Kurduğu Server Değilki?

Metin2 Turkey'in Tanıtımı Varmı Kapsamlı 80 Silah Dönüşümü Zırh Dönüşümü Hakkında?

M2-TR'nin Tanıtımı Varmı Dönüşümler Hakkında?

Burası Ciddi Server.Bu Oyunu Oynaman İçin Aklını Çalıştırman Lazım.

Bu Serverde Yeterli Mantığa Sahip Olan Kişiler Oyuna Girdiğinde Zaten Kendisi Çözecektir.Çözemeyenlerde MMOMT2 Bölümünden Konuları İnceleyebilirler.

Kapsamlı Tanıtım Videosu Yapılmamış ve Yapılmazda.Yeterli Mantığa Sahip Kişi Oyunu Çözer.Öyle Diğer Yapmacık 1 Ayda Kapanan Serverler Gibi Bir Video Yapıp Oyuna Başlamadan Oyunu Çözüp Oyuna Girdiğindede İnsanın Oynayası Gelmeyen Serverlerle Karıştırdın Sen Herhalde Burayı :D

NOT:Türkiyede Oyun Kavramı İyice Değişmiş.Bir Oyunu Oynaman İçin O Oyunu Kendin Çözmen Lazım.

Eğer Bir Sorun Varsa Cevaplarız?

Son düzenleme:

Senin Sorun Mantıksız Kardeşim Bu Server Öyle 4-5 Veletin Birleşip Kurduğu Server Değilki?

Metin2 Turkey'in Tanıtımı Varmı Kapsamlı 80 Silah Dönüşümü Zırh Dönüşümü Hakkında?

M2-TR'nin Tanıtımı Varmı Dönüşümler Hakkında?

Burası Ciddi Server.Bu Oyunu Oynaman İçin Aklını Çalıştırman Lazım.

Bu Serverde Yeterli Mantığa Sahip Olan Kişiler Oyuna Girdiğinde Zaten Kendisi Çözecektir.Çözemeyenlerde MMOMT2 Bölümünden Konuları İnceleyebilirler.

Kapsamlı Tanıtım Videosu Yapılmamış ve Yapılmazda.Yeterli Mantığa Sahip Kişi Oyunu Çözer.Öyle Diğer Yapmacık 1 Ayda Kapanan Serverler Gibi Bir Video Yapıp Oyuna Başlamadan Oyunu Çözüp Oyuna Girdiğindede İnsanın Oynayası Gelmeyen Serverlerle Karıştırdın Sen Herhalde Burayı :D

NOT:Türkiyede Oyun Kavramı İyice Değişmiş.Bir Oyunu Oynaman İçin O Oyunu Kendin Çözmen Lazım.

Eğer Bir Sorun Varsa Cevaplarız?

Ben zaten senin dediklerin için sormadım tanıtım var mı yok mu diye, benim çoğu pvp de sevmediğim birşey var oda şu; abartılı abidik gubidik şekilli değişik silahlar zırhlar vesayre, dönüşümü sadece mavi çelik ve triton, baron, ilahi gibi sade dönüşümü olmasını istiyorum, o yüzden tanıtım sorma gereği duydum, yokmuş ama zaten sabitteki konular tanıtım kadar oluyor. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri