- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle sa
Bazı arkadaşlarımız şimşeğe karşı efsununu ve rüzgara karşı efsununu kritk ve delici olarak biliyor çünkü yanlış bilgilendiriliyolar.
Öncelikle bunu ben söylemiyorum Gameforge söylüyor
.
Şimşeğe karşı efsunu ve rüzgara karşı efsunu işlevsizdir bilginiz olsun bilgi büyük yerden çünkü oyunun yapımcısı sonuçta
ve ayrıca ateşe karşı efsunu
suranın ateşine veya şamanın kükremesine karşı değildir doyumpaperdeki yaratıklara karşıdır yani artık kask ve bileziğe gelecek efsunlar şu şekilde olmalıdır.
KASK:
Yarı insana karşı+15
Büyüye karşı dayanıklılık+15:Sura sav budur arkadaşlar şimşek rüzgar veya ateş değildir.
Hp üretimi+15
Zehirleme şansı+8
BİLEZİK:
Yarı insana karşı +15
Büyüye karşı dayanıklılık+15
Delici vuruş şansı+15
Max Hp:Kaç geliyor ise
Bizzat denedim sizde denerseniz minnettar olurum.Deneyeince anlayacaksınız zaten.:l04:
Bazı arkadaşlarımız şimşeğe karşı efsununu ve rüzgara karşı efsununu kritk ve delici olarak biliyor çünkü yanlış bilgilendiriliyolar.
Öncelikle bunu ben söylemiyorum Gameforge söylüyor
.Şimşeğe karşı efsunu ve rüzgara karşı efsunu işlevsizdir bilginiz olsun bilgi büyük yerden çünkü oyunun yapımcısı sonuçta
ve ayrıca ateşe karşı efsunu suranın ateşine veya şamanın kükremesine karşı değildir doyumpaperdeki yaratıklara karşıdır yani artık kask ve bileziğe gelecek efsunlar şu şekilde olmalıdır.
KASK:
Yarı insana karşı+15
Büyüye karşı dayanıklılık+15:Sura sav budur arkadaşlar şimşek rüzgar veya ateş değildir.

Hp üretimi+15
Zehirleme şansı+8
BİLEZİK:
Yarı insana karşı +15
Büyüye karşı dayanıklılık+15
Delici vuruş şansı+15
Max Hp:Kaç geliyor ise
Bizzat denedim sizde denerseniz minnettar olurum.Deneyeince anlayacaksınız zaten.:l04:
- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
:d bunlari bİlmİyormydun
- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
yerdeyim ya :d
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)