Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Her türlü mevkide çalışırım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karakal123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 206

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Adınız : Muzaffer
Soyadınız : Güleç
Yaşınız : 19
Yaşadığınız Yer : Tokat/Turhal
Günlük Online Süreniz : 12-14
Özellikleriniz : Metin2 Uzmanıyım. Kendi Filesimi Yaptım, Yapabilirim, Yeni Zırh Silah Ekleyebilirim, Site Paneli V.b Kurabilirim. Photo Shop Az Uz Bilirim. Klasik Olacak Ama Reklam Yapabilirim. Facebookda V.b Çevrem Vardır. Sanalda Az Çok Tanınırım.Googleye Repindov Yazın Çıkan Herşey Benimle İlgilidir. Repindov'un Hiç Bir Anlamı Yoktur Kullanılmayan Bi Rumuz Kullanmak İstediğim İçin Kafamdan Uydurdum.
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler): Metin2 Destek Elemanı Olabilirim. Müşteri Sorunları İle İlgilenebilir Oyun İçi Destek Sağlayabilirim. Satış Sorumlusu Olabilirim.
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum): Sunucu olarak almak istiyorum.
Daha Önce Bir yerde çalıştıysanız çalıştığınız yerlerin İsimleri: Hayal Soft, Kapandı Ama 1 Ay Kadar Metin2 Oyun İçi Destek Vermiştim. Uyanıkbilişimde Tam Anlamıyla Olmasada Çalışmışlığım Vardır.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
muzo123123@hotmail.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri