romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MaÇtan sonra deĞerlendİrmeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metehan655
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 281

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

Merhaba Değerli Forum Üyeleri Bu Konuyu açma nedenimi

-Bundan sonra eğer YÖNETİCİLER uygun görürse Bu konu altın Fenerbahçeli Arkadaşlarımız Maç'tan sonra Takımın Hatalarını,yönetimin hatalarını

Hangi oyuncu neden haksız?,Maçı eğer kaybettiysek Nedenini bu Konu altında Toplayarak bir birlik oluşturmak için bu konuyu açtım

-YANİ BÖYLECE ARTIK MAÇLARDAN SONRA Forumumuzdaki FENERBAHÇELİ ARKADAŞLARIMIZ BURADA FİKİRLERİNİ PAYLAŞABİLECEK

-AYRICA SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE MAÇ İLE İLGİLİ YORUMLARA TEPKİ VEYA DESTEK VEREBİLECEK [ LİNK VE REKLAM YAPMADAN ]

-BÖYLE HEP BERABER TAKIMIMIZIN İYİ VE KÖTÜ YÖNLERİNİ BULABİLECEK.ZAYIF OLDUĞUMUZ YERLERİ TESPİT EDEBİLECEĞİZ

-HERKES USLUBUNU AŞMADAN YORUM ATABİLİR KONU HEP GÜNCEL OLCAKTIR....

-FENERBAHÇE-MERSİN İDMAN YURDU MAÇINDAN HEMEN SONRA YORUM ATABİLİRSİNİZ

- SABİT OLMASI GEREKEN BİR KONU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

-FENERBAHÇE FİKRİNİ SÖYLE SENDE YORUMUNU AT

[ SABİT OLMASINI İSTEMEMİN NEDENİ HER FENERBAHÇELİYE ULAŞMAK İSTEDİĞİM İÇİNDİR SAYGILARIMLA ''''''METEHAN655''''''' ]

Sabit olacağını pek düşünmüyorum sabitteki konulara bakarsan hep Fenerbahçe tarihi ile ilgili bilgilendirme konuları bu tür konular sohbet bölümünde daha çok ilgi çeker diye düşünüyorum

sabit olacağını pek düşünmüyorum sabitteki konulara bakarsan hep fenerbahçe tarihi ile ilgili bilgilendirme konuları bu tür konular sohbet bölümünde daha çok ilgi çeker diye düşünüyorum

bu konuyu sadce fenerbahÇeye Özel olmasi İÇİn aÇtim buraya bİrazda sohbet edelİm hep tarİh ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri