quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Gemiyi Botting'e Koysammı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doomranger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 405

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bende kbot var avantaj kutusu toplatıyorum full günde 6 7 saat acık kalıyor pc yaklaşık 20 k uri kasıyor. 1 haftalık botting'e koysammı ?

Gemim vega ve hızı 480 1 saatte en az 2 k uri topluyor . her neyse botting e bıraksammı ? kbot güncellemesi geç oluyor haftanın yarısı gider diye birşey yok bot kapalı oldugu zaman süreme ekleniyor. İşte arkadaşlar yeterince açıkladım galiba 1 haftalık botting'e bıraksam ortalama kaç k uri kasar ?

Tam bir güven sağlamadan bottinge verme insanoğlu çok acımasız keyfine çardaki itemleri satıyorlar.

Yok bunlar baya sağlam yani site falan var adamların çalma söz konusu deyil.saten atm'den para gönderince makbuz veriyor bilişim suçlarına kadar giderim fark etmez .siz bana kaç uri kasar bir söyleyin

Mesela bende botign hizmeti verdim bilirim :) :D bak şöle söliyim ben gemim 'di 3 hangar 1. vega 2. goli 3. 300 bin urilik tank gemi vardıya oydu şimdi aklıma gelmedi isimi
ben vegata full elit hiz yükleyip kendi vds m de 2-3 gün bırakıyordum 300k uri kastıgım zamani biliyorum :) tabi arttırıcılar vardi :) tüm gemiler fulldü sonra bi güvenilir siteeden 30 günlük botun ucuz oldugunu duydum gittim parayi yatirdim carı lüplettiler :( dark'ı bırakmama sebeb oldu :) sn bence kendi vds ni al 1 aylık 20 tl gibi bişey sonra bir güvenilir bilişimden vds ni açtır sonra vds ye bot indir carını bota birak. sn pc kapasan bile vds server açık durdugu icin full kasıyor sana tavsiyem bak şöle
diyelimki
k bot sınırsız 55 tl
VDS hizmeti aylık 20 tl .
55+30 = 85 TL (yanlış hesaplamadıysam)
ilk ay sadece sana 85 tl gelir sonraki aylar 20
bu fiyata kendine tam olarak aylık 2m uri kasabilirsin :) tabi bu fiyat ve kastıgın uri miktari değişebilir :)
not eğer vds alıp açmak istersen güvenilir bir bilişim biliyorum ben 4 ay boyunca burdan alım hic dolandırmadilar :)
eğer ne aacağını tam olarak bimiyorsan bu linkteki en baştakinden al yani " WIN - VDS S " bu aynı bir bilgisayar işlevi görür.
ve monitörü olmadigi icin snn bilgilerini felan göremezler :) Vds ye nasıl bağlanacagını merak edersen googleye yaz

hadi bakalım iyi kasmalar eğer ben hala guvenilir siteden alcam dersen unutma çalınma risk'i hala var :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri