Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kalecinin Özgüveni ;
Takım oyununda takımın kökü kaleciğe bağlıdır ama forvet'ten gelen bir hata sizin alehinize suçlanılabilir onu düşünen yok İşte siz onları aldırmamalısınız..
Kaleci Olmak İçin Ne Yapabilirim ?
Kaleci olmak için hırs umut İçgüven lazım... bu 3'ü sizde varsa siz bir kaleci ruhusunuz ama isteksin umutsuz güvenine sahip değilseniz birkaç kalecilerden yardım alabilirsiniz...
Kalecilikte en önemli birşey daha vardır oda köşelere uzanabilme..
Oyuncuların boyutları aynı olsa bile o topun köşeye gitmesini engellemelisiniz eğer direğin dibinde durusanız takım arkadaşlarınız kızmakta haklıdır her iki tarafa eşit durarsanız o kadar iyidir.
Takım oyununda takımın kökü kaleciğe bağlıdır ama forvet'ten gelen bir hata sizin alehinize suçlanılabilir onu düşünen yok İşte siz onları aldırmamalısınız..
Kaleci Olmak İçin Ne Yapabilirim ?
Kaleci olmak için hırs umut İçgüven lazım... bu 3'ü sizde varsa siz bir kaleci ruhusunuz ama isteksin umutsuz güvenine sahip değilseniz birkaç kalecilerden yardım alabilirsiniz...
Kalecilikte en önemli birşey daha vardır oda köşelere uzanabilme..
Oyuncuların boyutları aynı olsa bile o topun köşeye gitmesini engellemelisiniz eğer direğin dibinde durusanız takım arkadaşlarınız kızmakta haklıdır her iki tarafa eşit durarsanız o kadar iyidir.
ç-alıntı konu azıcık aşağılara bakarsan bi adamın aynısını paylaştığını görürsün kardeş
Arama Yaptım Sonuç Bulmadı Aynı Konu Olabilir İçerik Farklıysa Kitlenmez.
alıntı filan değil sadece aynı başlıkta başka konu var güzel kardeş sağol
Ben Teşekkür Ederim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...