HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba arkadaşlar.
Konuyu açmak için bayağa geç kaldim ama olsun.
İsim:furkan
317 neyin nesi?:Önemli değil ilkokul numaramdı
Memleket:Eskişehir
Okul:Eskişehir/Sivrihisar Nurbiye Gülerce Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği(112 Acil) Bölümü
TurkMMO'ya nezaman,nasıl üye oldun:08.02.2009 Tarihinde üye oldum,Nasıl üye olduğumu hatırlamıyorum Büyük ihtimal Metin2ye Hile Ararken,daha sonra MMOMT2 ye başlayınca bağımlısı oldum.!
MMOMT2 oynuyormusun:Oyunu 2009-2010 yıllarında oynuyordum ama şuan oynayamıyorum.
İİtiraf etmek istediğin birşey varmı? :Turkmmo yu , Türkümmo diye okuyorum. Napalım alışkanlık.
Konuyu açmak için bayağa geç kaldim ama olsun.

İsim:furkan
317 neyin nesi?:Önemli değil ilkokul numaramdı

Memleket:Eskişehir
Okul:Eskişehir/Sivrihisar Nurbiye Gülerce Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği(112 Acil) Bölümü
TurkMMO'ya nezaman,nasıl üye oldun:08.02.2009 Tarihinde üye oldum,Nasıl üye olduğumu hatırlamıyorum Büyük ihtimal Metin2ye Hile Ararken,daha sonra MMOMT2 ye başlayınca bağımlısı oldum.!
MMOMT2 oynuyormusun:Oyunu 2009-2010 yıllarında oynuyordum ama şuan oynayamıyorum.

İİtiraf etmek istediğin birşey varmı? :Turkmmo yu , Türkümmo diye okuyorum. Napalım alışkanlık.
Teşekkürler...!
furkan317 hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki kare kodu telefonunuza okutun.
Son düzenleme: