HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bugunki Çiçekler @furkan317; Kardeşime Gelsin 

Moderatör tarafında düzenlendi:
4 yılda 95 mesaj yapan kendime @keremliler; Gelsin...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumda aktifliğimden beri yanımda olan ve şuan forumda olmamı borçlu olduğum insan @h.can42; 'ye
Forumla ilgili her sorunumda yardımını esirgemeyen ve gerçek manada destek olan @qOMRp; 'ye
Uzun zamandır yanımda olan ve her konuda danışabildiğim @asdasdasddj; 'e
Forumda yükselmemde hep beni cesaretlendiren @Aslan57x; 'e
Her konuda yanımda olacağına inandığım her türlü konuyu tartışabildiğim ,sohpet edebildiğim ,her konuda destek olan @SwordMaster; 'a
Forumda bazı yerlerde takılıp kaldığım zamanlarda hemen olaya el atan yöneticim @Avesequick; 'e
Sorunlarımda hep destek olan , fikirlerimi hep danışabileceğim kardeşim @Alp582; 'ye
Üyeykende , Deneme Moderatörkende sık yaşadığım Sorunlarımda sorularıma cevap veren ve zor durumlarda hep yardım eden adminim @zeyn0; 'ya Gelsin.
Teşekkürler.
Forumla ilgili her sorunumda yardımını esirgemeyen ve gerçek manada destek olan @qOMRp; 'ye
Uzun zamandır yanımda olan ve her konuda danışabildiğim @asdasdasddj; 'e
Forumda yükselmemde hep beni cesaretlendiren @Aslan57x; 'e
Her konuda yanımda olacağına inandığım her türlü konuyu tartışabildiğim ,sohpet edebildiğim ,her konuda destek olan @SwordMaster; 'a
Forumda bazı yerlerde takılıp kaldığım zamanlarda hemen olaya el atan yöneticim @Avesequick; 'e
Sorunlarımda hep destek olan , fikirlerimi hep danışabileceğim kardeşim @Alp582; 'ye
Üyeykende , Deneme Moderatörkende sık yaşadığım Sorunlarımda sorularıma cevap veren ve zor durumlarda hep yardım eden adminim @zeyn0; 'ya Gelsin.
Teşekkürler.

Son düzenleme: