HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ısrarkes;14329721' Alıntı:Allah Razı Olsun.
Forumun Güzelleri: @ServerQuery ; @zeyn0 ; @Hermosa ; @ufkunprenses ;
Forumun Yakışıklıları: @ısrarkes ; @Tyota ; @dragonmetin2 ; @TsuNamiTown ; @DeReLee ; @unknownz ; @QuietHero ; @erdemaa ; @tuxuuu ; @0lumGunu ; @peacemackers ; @admin ;
Forumun Uzaylıları: @Odaklan Evlat ; @powder1995 ;
Forumun Dokunulmazları ; @[Rna]MajeziK ; @demircanuzer ; (Her Ne Kadar Banlı Olsada) @unthinkinq ; @Rammsteinn ; @BoreaL ;
Forumun Gizlileri ; @Rammsteinn ; @zeyn0 ;
Forumun Aktif Üyeleri : @unknownz ; @TsuNamiTown ; @DeReLee ; @tuxuuu ;
Tüm Tanıdıklarıma Gelsin...
Demekki neymiş herkese dokunulabilirmiş...
Bu konuda şöyle birşey demek istiyorum çok dostum var sanırken sadece tek dostum olduğunu farkettim. Beni tek hatırlayan dostuma @Avesequick; ..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Saygıdeğer yoldaşlarım; @ısrarkes; @DeReLee; @rappers111; @dragonmetin2; @unknownz; @sgtprice; @h.can42; @TheAPAK; @azzyldrm; @GanGzTaLiFe; @onurguven123; @QuacK; @ReveLasN; @yasrausta01; ve adını sayamadığım niceleri...
Forumda iken yaşadığımız günler hatırına;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Saygıdeğer yoldaşlarım; @ısrarkes; @DeReLee; @rappers111; @dragonmetin2; @unknownz; @sgtprice; @h.can42; @TheAPAK; @azzyldrm; @GanGzTaLiFe; @onurguven123; @QuacK; @ReveLasN; @yasrausta01; ve adını sayamadığım niceleri...
![]()
Seni Seviyoruz Kardeşim....