İşine yararmı bilmiyorum, cevabı bumu onuda bilmiyorum fakat bir yanlışlık vardır mutlaka.
Teknosa gibi fatura kesen yerlerden aldıysan üzerine bir su iç kardeşim veya çözümü varsa ara.
Fakat sokaklardaki bilgisayarcılardan aldıysan mecbur bu cihazı geri almak zorunda. Arkadaşının internetini kendi gözünle görmediysen atıyodur.
Teknosa gibi fatura kesen yerlerden aldıysan üzerine bir su iç kardeşim veya çözümü varsa ara.
Fakat sokaklardaki bilgisayarcılardan aldıysan mecbur bu cihazı geri almak zorunda. Arkadaşının internetini kendi gözünle görmediysen atıyodur.
cevap için teşşekürler geride almıyorlar ne yapacağım bilmiyorum 500 metre alanda 2 tane ağ olması sizce normal mi ?
200 metre yakınımda 4 tane kafe var ve 500 metre yakınımdada karfur var karfurdan aldım teknosadan
200 metre yakınımda 4 tane kafe var ve 500 metre yakınımdada karfur var karfurdan aldım teknosadan
Adaptörde sorun olduğunu sanıyorum tplink in usb şekline benzeyen aygıttan bizde kullanıyorduk çekiyordu.
Teknosadan aldım diyorsanız almak zorundalar şikayet edin o mağzanın en yetkili kişisini bulun yaşım küçük diyorsanız anne-babanızla gidin almak zorundalar o malı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)