HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Başlıktada yazdığım gibi forumu bırakma kararı aldım.Nedenleri ise şunlar.
1-Forumda yapılan adaletsizlikler.
2-Gereksiz açılan konular,1-2 sene önce açılmış konuyu hortlatan kişilerin artması.
3-Doğru düzgün paylaşımın kalmaması,zararlı dolu paylaşımlar.
4-İlgisiz yöneticiler(genellemedir herkes üstüne alınmasın)
5-En önemliside bunlardan ve daha nice sebeplerden dolayı bu forumda harcadığım zamanın kayıp olması.
Herkes bir bir forumu bırakıyor zaten,bende gidiyorum herkes sağlıcakla kalsın belki geri dönerim foruma dönmezsemde birgün karşılaşmak dileğiyle hoşçakalın.!Ayrıca darkorbiti bırakmadım us4 eicde oynayan varsa klanım TÜRKLER BİRLİĞİ nin kapıları her zaman açıktır..
1-Forumda yapılan adaletsizlikler.
2-Gereksiz açılan konular,1-2 sene önce açılmış konuyu hortlatan kişilerin artması.
3-Doğru düzgün paylaşımın kalmaması,zararlı dolu paylaşımlar.
4-İlgisiz yöneticiler(genellemedir herkes üstüne alınmasın)
5-En önemliside bunlardan ve daha nice sebeplerden dolayı bu forumda harcadığım zamanın kayıp olması.
Herkes bir bir forumu bırakıyor zaten,bende gidiyorum herkes sağlıcakla kalsın belki geri dönerim foruma dönmezsemde birgün karşılaşmak dileğiyle hoşçakalın.!Ayrıca darkorbiti bırakmadım us4 eicde oynayan varsa klanım TÜRKLER BİRLİĞİ nin kapıları her zaman açıktır..
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...