Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

admin bakarmısın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GeNTeLMeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 346

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sayın admin Catacomb gerçekten güzel ama 100.seviye yapmışınız tamam oda güzelde sayın admin 130 Lvlda 5000 hp bonusu nedir biraz saçma gibi merkür en çok useri olan sunucu herkez biliyor yarısından cogu edit örneğin % 70 i editli % 30 zu editsiz olarak yer alıyor oynuyor mesela bu 5000 hp bonusunu 100 lvl yapsaydınız cok güzel olurdu cogu insanlar 130 a 1-2 günde kasıyor 130 oluncada sura karakterine kritik gelmiyor :)

düşünürmüsün biraz bu lvl konusunu 100 lvl bence güzel olur admin herkez eşit olur bence zaten oyun sura üzerine kurulu suralar içinde iyi oldu ama lvl sorun işte sayın admin senden ricamız düşermi bu seviye admin konuyla ilgilenirse bir açıklama yaparsa daha iyi olur rica ediyorum admin bilgilendirme yapsın sonra o kilitlesin .

iyi forumlar

Sana fikrini soran olmadı arkadaşım editim var merak etme sura setim charımda var 130 lvl sıkıntı yok sadece editi olmayan userleri düşündüğüm için açtım konuyu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri