- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KONU AÇAYIM DIYORUM DIYORUM MUSAİT OLAMIYORUM ARTIK YETER LAN ÇİLEDEN ÇIKARDINIZ BENİ !
ADIMA ÇAKMA HESAPLAR AÇARAK ARKADAŞLARIMDAN TANIMADIK ADAMLARDAN BİLE ITEM ALIYORSUNUZ SUCLUSU BEN OLUYORUM *
HAYIR ANLAMIYORUM BUNU NASIL GURURUNUZA YEDİRİYORSUNUZ NASIL BİR ADAMSINZI INANIN ANLAMIYORUM SİZİ.
İNSANDA BIRAZ HAYSİYET ŞEREF OLSA BAŞKASININ ADINA HESAP AÇARAK OLMAZ O ! ÇALIŞARAK EMEK İLE OLUR !
HAYIR ARKADAŞIM HESAP AÇANLARA LAFIM YOK FAKAT SEN NIYE ITEM VERIYORUSN HACIM ?
SENIN NEYINE MUHTACIM BEN O ADAM SENDEN ITEM ISTEYINCE NIYE VERIYORUSN NIYE ?
LAN ANLAMIYORUM SİZİ 1 KİŞİ ÇAKMA AÇIP SW Yİ SOYUYOR BEN ADAMLA KÜFÜRLEŞİYORUM ORDA. DİGERİ PM ATIYOR NE KADR İKİYÜZLÜSÜN YAN CHARINLA SW Yİ SOYUYORSUN
LAN BENIM ISIM MI YOK NE BICIM ADAMSINIZ LAN SIZ ÇİLEDEN CIKARDINIZ LAN BENI BIRAKIYORUM LAN SW NIZIDE SIZIDE YETER LAN YETER.
ULAN NE ADAMSINIZ SİZ YA NE ADAMSINZI SİİİİİZ ?
LAN NE ISTIYIM SIZDEN NIYE VERIYORSUN INTIKAM YUZUGUU NIYE VERIYORSUN CELIGI NIYE PARA VERIYORSUN ARKADAŞIM NIYE LAN NIYE ?
LAN SIZDEN ITEM MI ISTIYORUM BEN NEYINIZ LAZIM BANA ADAM AÇIYOR IsaAgyan35 IsaAyganpazar35 IsaAygan zart zurt yeter la yeter
BENİM OYUNDA SADECE 2 ÇARIM VAR ARKADAŞLAR !
1. IsaAygan35
2. IsaAyganPazar 2 çardan istense bile vermeyin arkadaşım verme lan verme.
ADIMA ÇAKMA HESAPLAR AÇARAK ARKADAŞLARIMDAN TANIMADIK ADAMLARDAN BİLE ITEM ALIYORSUNUZ SUCLUSU BEN OLUYORUM *
HAYIR ANLAMIYORUM BUNU NASIL GURURUNUZA YEDİRİYORSUNUZ NASIL BİR ADAMSINZI INANIN ANLAMIYORUM SİZİ.
İNSANDA BIRAZ HAYSİYET ŞEREF OLSA BAŞKASININ ADINA HESAP AÇARAK OLMAZ O ! ÇALIŞARAK EMEK İLE OLUR !
HAYIR ARKADAŞIM HESAP AÇANLARA LAFIM YOK FAKAT SEN NIYE ITEM VERIYORUSN HACIM ?
SENIN NEYINE MUHTACIM BEN O ADAM SENDEN ITEM ISTEYINCE NIYE VERIYORUSN NIYE ?
LAN ANLAMIYORUM SİZİ 1 KİŞİ ÇAKMA AÇIP SW Yİ SOYUYOR BEN ADAMLA KÜFÜRLEŞİYORUM ORDA. DİGERİ PM ATIYOR NE KADR İKİYÜZLÜSÜN YAN CHARINLA SW Yİ SOYUYORSUN
LAN BENIM ISIM MI YOK NE BICIM ADAMSINIZ LAN SIZ ÇİLEDEN CIKARDINIZ LAN BENI BIRAKIYORUM LAN SW NIZIDE SIZIDE YETER LAN YETER.
ULAN NE ADAMSINIZ SİZ YA NE ADAMSINZI SİİİİİZ ?
LAN NE ISTIYIM SIZDEN NIYE VERIYORSUN INTIKAM YUZUGUU NIYE VERIYORSUN CELIGI NIYE PARA VERIYORSUN ARKADAŞIM NIYE LAN NIYE ?
LAN SIZDEN ITEM MI ISTIYORUM BEN NEYINIZ LAZIM BANA ADAM AÇIYOR IsaAgyan35 IsaAyganpazar35 IsaAygan zart zurt yeter la yeter
BENİM OYUNDA SADECE 2 ÇARIM VAR ARKADAŞLAR !
1. IsaAygan35
2. IsaAyganPazar 2 çardan istense bile vermeyin arkadaşım verme lan verme.
- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Seni tanıyan tanır usta 

- Konular
- 325
- Reaksiyon Skoru
- 244
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- -61
- DevLira
- 0
Öncelikle Sakin Olun Siz Konu Açsanız Yine Devam Edecekler Çakma Hesap Açmaya Yani Bunun Engellenmesi İmkansız.
Sadece Çevrenize Bildirin Ben Sizden Herhangibir İtem İstemem Eğer İstediğim Bir Char Olursada o Kesin Çakmadır İtem Vermeyin Diye Bildirin Yeterli.
Çünkü Konu Açmanızda Fayda Etmez Çakma Hesap İşleriyle Uraşan Kişilere.Zaten Laftan Anlasa,Allaha İnancı Olsa Hırsızlıkla,Haramla Uraşmaz.
Sadece Çevrenize Bildirin Ben Sizden Herhangibir İtem İstemem Eğer İstediğim Bir Char Olursada o Kesin Çakmadır İtem Vermeyin Diye Bildirin Yeterli.
Çünkü Konu Açmanızda Fayda Etmez Çakma Hesap İşleriyle Uraşan Kişilere.Zaten Laftan Anlasa,Allaha İnancı Olsa Hırsızlıkla,Haramla Uraşmaz.
- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Haklsın sanırım kardeşimde o hiddetle bu konuyu açtığımı bile yeni görüyorum
deliye döndüm yani.
tanımadğım adamlara ne olucak peki ?
adam durduk yere pm atıyor benim öp mi ver benim çeligmi ver hani kopyalıcaktın falan
2010 dan kalmış numaraları bile yediriyorlar yani haysiyetsizler
deliye döndüm yani.tanımadğım adamlara ne olucak peki ?
adam durduk yere pm atıyor benim öp mi ver benim çeligmi ver hani kopyalıcaktın falan
2010 dan kalmış numaraları bile yediriyorlar yani haysiyetsizler

- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim senin işinde zor popüler olmak böyle birşey olsa gerek böyle insanları anlamıyorum açıkcası hakkıyla item yapmak varken neden böyle yollara başvururlar anlam veremiyorum bugün 1 saatlik exp yüzüğü satıyor adam 80m'den dedim gel alacağım geldi ticaretten satıyor 80m koyuyorum 8m koydun diyor 2-3 defa yaptı baktım cattydeki yüzük yazıklar olsun böyle insanlara kınıyorum!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)