HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SelamunAleykum.
* Öncelikle yapacağınız Bir Bannerdir.
* Counter Strike 1.6 Serverin Giriş Ekranına Çıkacak (Ortalama 750x450 gibi.)
* Arka Planda Şu Resim kullanılacak (
* Bu Resmin Üzerine Şekilli Meşilli Şu Yazı Yazabilirmisin. LiveYourLife Gaming
* Resmin Altına Bir Kaç Ufak Tefek eklentiler Ekleyebilirsin. Cs Giriş Banneri olacağı için Çok Sade Veya Çok Abartılı Olmaması İyi Olur. Göz Alıcı Olması Yeterli.
* Bebekçe şeyler Kullanılmasın.
Teşekkürler... İyi Forumlar.
Not: Maddeleri Yazarken Emir Vermiş Gibi oldu Yanlış Anlama Kusura Bakma Kardeşim
Biz turkmmo.com Üyelerine Bu iyiliği Yaptığın için Canı Gönülden Tebrik Ediyorum
NOT : moderatörler bu istek konusunu nereye paylaşacağımı bulamadım. Sizler Uygun yere taşırsanız sevinirim.
* Öncelikle yapacağınız Bir Bannerdir.
* Counter Strike 1.6 Serverin Giriş Ekranına Çıkacak (Ortalama 750x450 gibi.)
* Arka Planda Şu Resim kullanılacak (
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
)* Bu Resmin Üzerine Şekilli Meşilli Şu Yazı Yazabilirmisin. LiveYourLife Gaming
* Resmin Altına Bir Kaç Ufak Tefek eklentiler Ekleyebilirsin. Cs Giriş Banneri olacağı için Çok Sade Veya Çok Abartılı Olmaması İyi Olur. Göz Alıcı Olması Yeterli.
* Bebekçe şeyler Kullanılmasın.
Teşekkürler... İyi Forumlar.
Not: Maddeleri Yazarken Emir Vermiş Gibi oldu Yanlış Anlama Kusura Bakma Kardeşim
Biz turkmmo.com Üyelerine Bu iyiliği Yaptığın için Canı Gönülden Tebrik Ediyorum
NOT : moderatörler bu istek konusunu nereye paylaşacağımı bulamadım. Sizler Uygun yere taşırsanız sevinirim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...