TuZaKK 1
TuZaKK
farkmt2official 1
farkmt2official
ZeiDen 1
ZeiDen
mavzermete 1
mavzermete
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Test5410 1
Test5410
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Boss'lar

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan FoLLowss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Voltron serverinde boss ların saatleri bozuldu . Mesela kayalar bazen 2 saatte bir bazen 7 8 saatte bir cıkıyor . Her chede farklı saatlerde . Ejderhalar da öyle cadılarda öyle . Bunun sebebini söyliyebilirmisiniz ? Veya düzelicekmi bu ? :mad:
 
Bu Geceleri Kesilen Kayalardan Kaynaklanıyor.Mesela Akşam 11'de Kestik Kayayı Sonra Gece 3'de Kaya Geldi Ancak Kesen Olmadı Sabah 7'de Kesildi Saattler Birbirini Tutmaz Kesilme Saatiyle Alakalı Bir Durum.
 
Ama onun belirli bir düzeni var . Kesilsede kesilmesede aynı saatte 4 kaya farklı chelerde olmak zorunda . Eskiden böyle birşey yoktu .
 
Ama onun belirli bir düzeni var . Kesilsede kesilmesede aynı saatte 4 kaya farklı chelerde olmak zorunda . Eskiden böyle birşey yoktu .

Mesela Ben Girdim CH1'deki Kayayı Kestim 40 Dk. Sonrada CH4'deki Kayayı Kestim Ondan Sonra Kayalar Aynı Anda Çıkmayabilir.CH4'deki Kaya 40 Dk. Daha Geç Çıkar.Herşey Kesilme Saatine Bağlı.

Birde Geçen Gece 5-6 Gibi Bir Reboot Oldu 90 Silah Basımındaki İstediği Para 20m'den 200m'ye Çıkarıldı Kostümler Ticarete Felan Konulma Engeli Açıldı.O Geceden Sonrada Değişmiş Olabilir Saatleri.
 
Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst