Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar ; öncelikle önemli ve düzgün bir şekilde sitenin bize sunduğu bir biçimde kendimi tanıtayım ( tekrardan ) sonra birkaç söyleyecek şeylerim olacak.
Adınız: Batuhan
Yaşınız: 17
Nereli olduğunuz: Eskişehir
Hangi takımlı olduğunuz: Galatasaray
Öncelikle herkese iyi forumlar. Gerçekten hepinizi çok özledim. Uzun zaman önce yani yaklaşık 2-3 ay önce bazı sebeplerden dolayı forumu bırakmak zorunda kaldım. Bu süre zarfı benim için çok zordu inanın. Hergün bu foruma girip resmen kendimi buluyordum. Yenileniyordum burda kah gülerdim kah üzülürdüm. Ama tekrar buradayım , zaman içerisinde düzeltilmiş davranışlarla karşınızdayım. Zamanında kimi üzdüysem affola ( ki birisini üzdüğümü düşünmüyorum ama istisna ) yakında mesajlarımla ve paylaşımlarımla sizlere örnek yazılar , bilgiler aktaracağım. Ve eminim eskidende oldugu gibi sizlerden birçok şey öğreneceğim.
Hepinizle kısa sürede iyi anlaşacağımı düşünerekten hepinizi öpüyorum :l03:
Teşekkürler
Adınız: Batuhan
Yaşınız: 17
Nereli olduğunuz: Eskişehir
Hangi takımlı olduğunuz: Galatasaray
Öncelikle herkese iyi forumlar. Gerçekten hepinizi çok özledim. Uzun zaman önce yani yaklaşık 2-3 ay önce bazı sebeplerden dolayı forumu bırakmak zorunda kaldım. Bu süre zarfı benim için çok zordu inanın. Hergün bu foruma girip resmen kendimi buluyordum. Yenileniyordum burda kah gülerdim kah üzülürdüm. Ama tekrar buradayım , zaman içerisinde düzeltilmiş davranışlarla karşınızdayım. Zamanında kimi üzdüysem affola ( ki birisini üzdüğümü düşünmüyorum ama istisna ) yakında mesajlarımla ve paylaşımlarımla sizlere örnek yazılar , bilgiler aktaracağım. Ve eminim eskidende oldugu gibi sizlerden birçok şey öğreneceğim.
Hepinizle kısa sürede iyi anlaşacağımı düşünerekten hepinizi öpüyorum :l03:
Teşekkürler
Son düzenleme:
Tekar hoşgeldiniz.
Teşekkürler tekrardan hoşbulduk