Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Ben herkul01.Ben 17/11/1997 tarihinde İstanbul/Bakırköy'De doğdum.1999'daki Büyük Marmara depreminden sonra SAMSUN'a taşındım.Şimdiye kadar halen Samsun/Salıpazarın'da yaşıyorum.Çarşamba 75.Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde okuyorum.
Hobilerim : Uyumak,yatmak,film izlemek,şarkı dinlemek,bilgisayarda takılmak.
Fobilerim : Örümcek ağları ve böcekler,karanlık.
Galatasaray'lıyım.
Forumda iyisiyle kötüsüyle bir çok zamanım geçti.Genel olarak forumda en çok banlanan üyelerden biriyim ama herkezin gördüğü gibi hala dimdik ayaktayım.
memoli55530
OyeaHMT2
Zorbamt2
hesaplarından sonra uzun bir süre herkul01 hesabımı kullanıyordum.Sonra banlanınca artık bu hesaptayım.
Turkmmo'ya geri döndüm.İnşallah başarı olurum.
Sormak istediğiniz bir şey olursa konu altından sorabilirsiniz.
Ben herkul01.Ben 17/11/1997 tarihinde İstanbul/Bakırköy'De doğdum.1999'daki Büyük Marmara depreminden sonra SAMSUN'a taşındım.Şimdiye kadar halen Samsun/Salıpazarın'da yaşıyorum.Çarşamba 75.Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde okuyorum.
Hobilerim : Uyumak,yatmak,film izlemek,şarkı dinlemek,bilgisayarda takılmak.
Fobilerim : Örümcek ağları ve böcekler,karanlık.
Galatasaray'lıyım.
Forumda iyisiyle kötüsüyle bir çok zamanım geçti.Genel olarak forumda en çok banlanan üyelerden biriyim ama herkezin gördüğü gibi hala dimdik ayaktayım.

memoli55530
OyeaHMT2
Zorbamt2
hesaplarından sonra uzun bir süre herkul01 hesabımı kullanıyordum.Sonra banlanınca artık bu hesaptayım.

Turkmmo'ya geri döndüm.İnşallah başarı olurum.
Sormak istediğiniz bir şey olursa konu altından sorabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)