ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Herkez İceri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DieForYou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Böle adamlar yüzünden kaç kişi harcandı adam kendisi vermiş zehiri adam vercem diye bişi dememişki bide sövüyor yüzsüzlüğün bu kadarı

Bak adamım oyunda kimseye güvenmeyeceksin bu sana ve diğer herkese ders olsun.böyle bi işe başlamadan önce iki kere düşüneceksin 21. yy da olduğumuzu unutma.

boyle seviyesizlerle konusulmaz arkadaşlar.adam gibi 2 kelim edilmior direk kufure yoğunlaşıorlar.bende m2-tr oynadım.75 lwl car var. ve oyundan öğrendiğim tek şey kimsye güvenmemek.kimseye item vermemek.şu ana kadar hep ben madur oldum.ama DeeForYou nun yaptığı seviyesizliği hiç yapmadım.şimdiye kadar hep madur oldum artık onume bakarım.
İYİ OYUNLAR....

lan santana mısın nesin senin ne mal oldunu herkes bilio kuleye çıkdım okadar uraşıp 6.katta küfür etmek istemiyorum öldürüp ticaret attı sonra kapartırmısn lütfen fln dedim bb dedi sonra 2dk sonra 1.sehirdeyim ayıp ya ayıp bug kullanmak ban sebebi deilmi ozmn bizde item yapma bugu kullanırız oda bug buda bug gmye msj yolladım resmi bile yolladım yinede banlanmadı şu ş...fsiz

Beyler Bakin BuKadar Ahlaksizlik Olmaz Bu oyunda 7 İLE 40 Yas arasi herkez oynuyor Siz Simdi Bole Küfürlü pislikli Konusursaniz Bu Diyer USERLEREDE Ornek Oluyorsunuz

Sunu Aranizda Halledseniz Forumun Ismını Kotuye Cıkarmasınız Iıyı Olmazmı LFN
Ben ISaNTaNaI yı Bayadır Tanıyorum Ss Olmadan Hıc Bıse Yapamassın Ss Varsa Halt Etmıs ISaNTaNaI Ama Ss Yoksa Suanlik Sucsuz Gozukur Alıp Bilerek Vemediyini Solese Bile
Banned Yemez Sans ISaNTaNaI DAN TARAFA

SayGiLaRRR DaNieLL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri