- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HERKES DUYSUN IISaNTaNaII GUVENILMEZ BIRI BERABER KAT YAPIYODUK 4.CU KATTA GIYMESI ICIN ONA VERDIM SONRA OYUNDAN ATTI GIRDIM YOKTU SONRA YARINI BEKLEDIM OYUNDAYDI ZEHIRI ISTEDIM WS YOLLADI WS ATTIK SONRA ZEHIRI ISTEDIM VERMEDI OYUNDAN CIKTI BEKLEDIM GIRMEDI BOLE INSANLARA GUVENMEYIN SAKIN EN YAKIN ARKADASIM BILE BI YALANCI CIKTI...
SEREFSIZLIK MODA OLMUS)
SEREFSIZLIK MODA OLMUS)
Son düzenleme:
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bole Serefsizler yuzunden oyun oyunluktan cıkıyor serefsiz IISaNTaNaII
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İNCUBUS SeyTan67I Konusuyla ılgılenmıssın benım konumlada ılgılenmenı ıstıyorum elımde zehırımın ss i var lutfen yardım et
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
krdesim sytan kulesinde ben senden zehiri istemedim.sen direk cıkarıp verip kabule bastın ve geri vericem felan hiç bişi demedim.bunu uzerine bir anlasma yamadık ve ben hırsız deilim.kusura bakma ama asıl serefsiz sensin.1 haftadır sana pm atıodum ne slm alıodun ne slm veriodun.şehirde kraliyetli gorunce mi aklın basına geldidie kule yapalım dedim?vermeseydin zhirini.ben geri verecegim gbi hiç bir şey demedim.
İYİ OYUNLAR....
İYİ OYUNLAR....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...