mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Güncelleme sorunu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zybek1122
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 646
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar format atmadan önce ne güzel point calısıyordu sımdı ındırdım tekrardan başlıyacaktık arkadaşlarımla güncellemin her hangi bir dosyasında kalı veriyor ve bu benı cok sınır edıyor sonrada devam etmıyor cixcocuk97'de paylaşmıs güvenlik duvarını filan kapatın antivirüs kapatın hepsını kapadım nafile hala aynı cozumunu bulan yokmu yalvarırım arkadaşlar yardım edin​

Donunca duraklata basıyoruz ama ekranı kapatmıyoruz daha sonra Ctrl + Alt + Delete yapıp point blank'ı seçip görevi sonlandır diyoruz.

Ve tekrar açıyoruz güncelleme diyoruz artık sorun kalkacak.(Not bidaha güncelleme yapınca aynı işlemi yapmanız lazım.)

Bendede aynı sorun vardı bunu yapınca geçti;

Başlat>Çalıştır>temp yazın, açılan klasör içindeki tüm dosyaları silin.
tekrar aynı şekilde Başlat>Çalıştır> bu sefer %temp% yaz ordakilerin yine hepsini silin.

yukarda alıntı birşeyler buldum olmazsa hotspot shield diye bir program öneriyorlar ne kadar yararı olur bilmem ama söyleyeyim ben yinede, son birde şu dns ayarlarındanda kaynaklanıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri