- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba , size zihinsel bir savaşçı nasıl dizilir onu gösterecegim. (nedenleriye)
Coğu konuda gördüm 1 tane kolye yapıp 1 tane ayakkabı 1 tane zırh 1 tane küpe yapıp bırakıyorlar.
Sağlammı olmak istiyorsun ? O zaman ugraşacaksın coğu kişide efsun botu vardır olmayanlar icin
Bu da yapamayanlar icin
İlk olarak silah:
Arkadaşlar ben zihinsele tek el dizerim bence cok işe yarıyor güçlü bedenin yere düşürmez özelligi ve tek el silah cok güclü olur.Nedenmi cünkü bedensel savaşcılar cok hızlı oldukları icin sizi yerden kaldırmazlar ama siz tek el yaparsanız savaşcılarandan 1 adım önde olursunuz
Silah özellikler:
Yarı insan
Güç
Çeviklik
Kritik
Zehirleme
Nedenleri:Ceviklik skill degerlerimizi arttıracaktır ve ninjaların ve savaşcıların geri püskürtmesine cok iyi bir efsundur. Zehirleme wsde cok işe yarar adamları zehirleyip 1k ekstradan vurur.
Zırh :
Ben genellikle her karektere özel yaparım sizede öneririm wsde sizi kesilmez kılar.
Zırh özellikleri:
Kılıç
Bıçak
Çift el
Şimşek
Max hp
Nedenleri :Ben böyle tercih ediyorum ama siz cift el ve ya simsek yerine ok getirebilirsiniz.Tercihen cift el yerine getirin cünkü simsek kritiğe karşı bir savunmadır.
Savaşçı ve suralara karşı kullandıgımız zırh :
Kılıç
Cift el
Rüzgar
Simsek
Max hp
Rüzgar düşmanın düz vuruşlarının degerini azaltır
Ninjalara karşı zırh:
Bıçak
Ok
Rüzgar
Şimşek
Max hp
Nedenleri :Rüzgar savunması ninjaların düz vuruşunu düşürür okcular icin bencu bu gereklidir şimşek ise düşman kritiğinin degerini düşürür.
Şamanlara karşı zırh:
Çan
Yelpaze
Max hp
Şimşek
Ateş
Not:Şamanlara karşı zırhı pek iyi bilmiyorum ama ben böyle yaparım.
Nedenleri:Şimşek iyileştirmeci şamanlara güzel bir korunma efsunudur ateş te öyle
Kask:
Büyü savunması
Rüzgar
Zehirleme
Hp üretimi
Simsege karşı
Nedenleri:Cogu konuda kaska ateş getiriliyor bence bu yalnış eger ateş getirirseniz toplu wsde bir acıgınızı bulurlar .Hp üretimi sizi zorlayan elbet ninja ve ya savaşçı olcaktır. Bu nedenle hp üretimi getiririm adam size vurup geri püskürttügü zaman canınız hemen dolar. Pot+hp üretimi ölümsüzlük gibi bir şeydir.
Ayakkabı:
Kılıç
Bıçak
Çift el
Max hp
Kritik
Nedenleri: Toplu wsde kritik veya cift el yerine ok savunması getirebilirsiniz
Suralara ve savaşcılara karşı ayakkabı:
Kılıç
Çift el
Max hp
Kritik
Saldırı hızı
Nedenleri:Saldırı hızı karşınızdaki adam savaşçı ise saldırı hızı cok işe yarar.
Ninjalara karşı ayakkabı:
Bıçak
Ok
Max hp
Kritik
Saldırı hızı
Nedenleri:Saldırı hızı yakın dövüş ninjalara karşı koymak icin güzel bir efsundur.
Şamanlara karşı ayakkabı:
Çan
Yelpaze
Max hp
Kritik
5. efsun kafanıza göre
Kolye:
Kılıç
Bıçak
Çift el
Kritik
Max hp
Nedenleri:Kritik önemlidir toplu wsde cift el yerine ok savunması getirebilirsiniz
Savaşçıya karşı kolye:
Kılıç
Çift el
Kritik
Hp üretimi
Max hp
Nedenleri:Kaskta yazdıgım gibi hp üretimi savaşçılara karşı cok işimize yarayacaktır.
Ninjalara karşı kolye:
Ok savunması
Bıcak
Kritik
Max hp
Hp üretimi
Nedenleri: Okcu ninjalar skilleri ile cok vurur ama skillerini vurduktan sonra fazla birşey yapamaz bu zamanda canınızı hızlıca toparlamak icin hp üretimi gerek.
Şamanlara karşı kolye:
Çan
Yelpaze
Hp üretimi
Max hp
Kritik
Nedenleri:Şamanlar cok güclüdürler (işini bilenler) skilleri ile cok iyi canınızı alabilirler skilleri bittikten sonra canınızı toparlamak icin hp üretimi güzel bir efsundur.
Küpe:
Kılıç
Bıçak
Cift el
Oka karşı dayanıklılık
Yarı insan.
Şamanlara karşı küpe:
Çan
Yelpaze
Yari insan
4. kafana göre
5. kafana göre
Her karektere özel kalkan :
Sersemletmeye karşı bagışıklık
Güç
Çeviklik
Yari insan
Blokma
Nedenleri:Bloklama düz vuruşların bazılarını engeller. Çeviklik skill gücünü ve püskürtüldükten sonra karekter durur bunun süresini azaltır. Savaşçı kalkanında çeviklik yerine yansıtmada getirilebilir. adamı zehirledikten sonra zehir+yansıtma güzel bir ekstra hasar olur.
Bilezik:
Büyüye karşı
Rüzgara karşı
Max hp
Simseye karşı
Yari insan
Taktikler:
Silah bence tek el olmalıdır cift elde skilleriniz güclenir düz vuruşta güclenir ama yavaş vurur.Tek elde ise skilleri orta derecede güçlenir düz vuruşlarda orta derecede güçlenir ama hızlıdır bu yüzden ben tek eli tercih ediyorum.
İtemlerimde neden sersemletme yok ?
Ben sersemletmeyi sevmem cok cocukca sersemletme yapıp adam kesicegime sersemletme yapmayıp ölmeyi tercih ederim ölmenin bile bir onuru olur.
İtemler:
Silah muharrebe dönüştürülüyorsa dönüştürün.
Kask 41 lwl kaskı 2 kere dönüşüyorsa 1. dönüştürmede büyük ihtimal bloklama verir 1 kere dönüştürüp bırakın.
Zırh Siyah çelik dönüştürdügünüz kadar dönüştürün ama benim tercihim hp üretimi veren dönüşüm hp üretimi potlu wslerde sizi ölümsüz kılar.
Ayakkabı
Sura için:Mest eden ayakkabı
Savaşı icin:Anka ayakkabı
Ninja:Işık saçan cizme
Şamana fark etmez.
Kolye:Cennetin gözü kolye
Küpe:Abanoz küpe
Ws taktikleri:
Adam wsye başlamadan düz vurun wsye başladıktan hemen sonra sersemletme atın.Sonra bir kaç kere düz vurup adamı hem zehirleyip hemde püskürtün. adam
üstüne dogru gelirken ruh vur adam skill atmaya kalkarsa hemen güçlü vuruş atın adamı düz vuruşlar ile geri püskürtüp şiddetli vurun ve düz vurmaya başlayın dedigim gibi yaparsanız adam 4 vuruştan sonra ölür.
Arkadaşlar 2 saatir yazıyorum olumlu olumsuz her yorum kabul edilir yeterki küfür etmeyin. 1 teşekkürüde fazla görmeyin
Yorumlara neden bu item degilde bu diyede sorabilirsiniz.
Herkez en azından 1 yorum yapsın.
Rep istemiyorum isteyen verir isteyen vermez.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Emege saygı lütfen.:ka19:
Coğu konuda gördüm 1 tane kolye yapıp 1 tane ayakkabı 1 tane zırh 1 tane küpe yapıp bırakıyorlar.
Sağlammı olmak istiyorsun ? O zaman ugraşacaksın coğu kişide efsun botu vardır olmayanlar icin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu da yapamayanlar icin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İlk olarak silah:
Arkadaşlar ben zihinsele tek el dizerim bence cok işe yarıyor güçlü bedenin yere düşürmez özelligi ve tek el silah cok güclü olur.Nedenmi cünkü bedensel savaşcılar cok hızlı oldukları icin sizi yerden kaldırmazlar ama siz tek el yaparsanız savaşcılarandan 1 adım önde olursunuz
Silah özellikler:
Yarı insan
Güç
Çeviklik
Kritik
Zehirleme
Nedenleri:Ceviklik skill degerlerimizi arttıracaktır ve ninjaların ve savaşcıların geri püskürtmesine cok iyi bir efsundur. Zehirleme wsde cok işe yarar adamları zehirleyip 1k ekstradan vurur.
Zırh :
Ben genellikle her karektere özel yaparım sizede öneririm wsde sizi kesilmez kılar.
Zırh özellikleri:
Kılıç
Bıçak
Çift el
Şimşek
Max hp
Nedenleri :Ben böyle tercih ediyorum ama siz cift el ve ya simsek yerine ok getirebilirsiniz.Tercihen cift el yerine getirin cünkü simsek kritiğe karşı bir savunmadır.
Savaşçı ve suralara karşı kullandıgımız zırh :
Kılıç
Cift el
Rüzgar
Simsek
Max hp
Rüzgar düşmanın düz vuruşlarının degerini azaltır
Ninjalara karşı zırh:
Bıçak
Ok
Rüzgar
Şimşek
Max hp
Nedenleri :Rüzgar savunması ninjaların düz vuruşunu düşürür okcular icin bencu bu gereklidir şimşek ise düşman kritiğinin degerini düşürür.
Şamanlara karşı zırh:
Çan
Yelpaze
Max hp
Şimşek
Ateş
Not:Şamanlara karşı zırhı pek iyi bilmiyorum ama ben böyle yaparım.
Nedenleri:Şimşek iyileştirmeci şamanlara güzel bir korunma efsunudur ateş te öyle
Kask:
Büyü savunması
Rüzgar
Zehirleme
Hp üretimi
Simsege karşı
Nedenleri:Cogu konuda kaska ateş getiriliyor bence bu yalnış eger ateş getirirseniz toplu wsde bir acıgınızı bulurlar .Hp üretimi sizi zorlayan elbet ninja ve ya savaşçı olcaktır. Bu nedenle hp üretimi getiririm adam size vurup geri püskürttügü zaman canınız hemen dolar. Pot+hp üretimi ölümsüzlük gibi bir şeydir.
Ayakkabı:
Kılıç
Bıçak
Çift el
Max hp
Kritik
Nedenleri: Toplu wsde kritik veya cift el yerine ok savunması getirebilirsiniz
Suralara ve savaşcılara karşı ayakkabı:
Kılıç
Çift el
Max hp
Kritik
Saldırı hızı
Nedenleri:Saldırı hızı karşınızdaki adam savaşçı ise saldırı hızı cok işe yarar.
Ninjalara karşı ayakkabı:
Bıçak
Ok
Max hp
Kritik
Saldırı hızı
Nedenleri:Saldırı hızı yakın dövüş ninjalara karşı koymak icin güzel bir efsundur.
Şamanlara karşı ayakkabı:
Çan
Yelpaze
Max hp
Kritik
5. efsun kafanıza göre
Kolye:
Kılıç
Bıçak
Çift el
Kritik
Max hp
Nedenleri:Kritik önemlidir toplu wsde cift el yerine ok savunması getirebilirsiniz
Savaşçıya karşı kolye:
Kılıç
Çift el
Kritik
Hp üretimi
Max hp
Nedenleri:Kaskta yazdıgım gibi hp üretimi savaşçılara karşı cok işimize yarayacaktır.
Ninjalara karşı kolye:
Ok savunması
Bıcak
Kritik
Max hp
Hp üretimi
Nedenleri: Okcu ninjalar skilleri ile cok vurur ama skillerini vurduktan sonra fazla birşey yapamaz bu zamanda canınızı hızlıca toparlamak icin hp üretimi gerek.
Şamanlara karşı kolye:
Çan
Yelpaze
Hp üretimi
Max hp
Kritik
Nedenleri:Şamanlar cok güclüdürler (işini bilenler) skilleri ile cok iyi canınızı alabilirler skilleri bittikten sonra canınızı toparlamak icin hp üretimi güzel bir efsundur.
Küpe:
Kılıç
Bıçak
Cift el
Oka karşı dayanıklılık
Yarı insan.
Şamanlara karşı küpe:
Çan
Yelpaze
Yari insan
4. kafana göre
5. kafana göre
Her karektere özel kalkan :
Sersemletmeye karşı bagışıklık
Güç
Çeviklik
Yari insan
Blokma
Nedenleri:Bloklama düz vuruşların bazılarını engeller. Çeviklik skill gücünü ve püskürtüldükten sonra karekter durur bunun süresini azaltır. Savaşçı kalkanında çeviklik yerine yansıtmada getirilebilir. adamı zehirledikten sonra zehir+yansıtma güzel bir ekstra hasar olur.
Bilezik:
Büyüye karşı
Rüzgara karşı
Max hp
Simseye karşı
Yari insan
Taktikler:
Silah bence tek el olmalıdır cift elde skilleriniz güclenir düz vuruşta güclenir ama yavaş vurur.Tek elde ise skilleri orta derecede güçlenir düz vuruşlarda orta derecede güçlenir ama hızlıdır bu yüzden ben tek eli tercih ediyorum.
İtemlerimde neden sersemletme yok ?
Ben sersemletmeyi sevmem cok cocukca sersemletme yapıp adam kesicegime sersemletme yapmayıp ölmeyi tercih ederim ölmenin bile bir onuru olur.
İtemler:
Silah muharrebe dönüştürülüyorsa dönüştürün.
Kask 41 lwl kaskı 2 kere dönüşüyorsa 1. dönüştürmede büyük ihtimal bloklama verir 1 kere dönüştürüp bırakın.
Zırh Siyah çelik dönüştürdügünüz kadar dönüştürün ama benim tercihim hp üretimi veren dönüşüm hp üretimi potlu wslerde sizi ölümsüz kılar.
Ayakkabı
Sura için:Mest eden ayakkabı
Savaşı icin:Anka ayakkabı
Ninja:Işık saçan cizme
Şamana fark etmez.
Kolye:Cennetin gözü kolye
Küpe:Abanoz küpe
Ws taktikleri:
Adam wsye başlamadan düz vurun wsye başladıktan hemen sonra sersemletme atın.Sonra bir kaç kere düz vurup adamı hem zehirleyip hemde püskürtün. adam
üstüne dogru gelirken ruh vur adam skill atmaya kalkarsa hemen güçlü vuruş atın adamı düz vuruşlar ile geri püskürtüp şiddetli vurun ve düz vurmaya başlayın dedigim gibi yaparsanız adam 4 vuruştan sonra ölür.
Arkadaşlar 2 saatir yazıyorum olumlu olumsuz her yorum kabul edilir yeterki küfür etmeyin. 1 teşekkürüde fazla görmeyin
Yorumlara neden bu item degilde bu diyede sorabilirsiniz.
Herkez en azından 1 yorum yapsın.
Rep istemiyorum isteyen verir isteyen vermez.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Emege saygı lütfen.:ka19:
Son düzenleme:
- Konular
- 150
- Online süresi
- 1d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 148
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ben çok begenmedim
tavsiyelerim var
pvp serverlarda wlerin çk uzun sürmedigi için zehirlemeye çok gerek yok
yani kasktaki zehirlemeyi çıkarıp yarı insan yazarsan daha iyi olur
ve
yanlış bilgidin bir kaç sey daha var
şimşeğe karsı dayanıklılık ; kritik vuruş yeme şansını azaltır.
rüzgara karsı dayanıklılık ; delici vuruş yeme şansını azaltır.
yani okçulara ve savascılara karsı etkilidir diye birsey yok tüm karakterleri etkiliyor.
tavsiyelerim var
pvp serverlarda wlerin çk uzun sürmedigi için zehirlemeye çok gerek yok
yani kasktaki zehirlemeyi çıkarıp yarı insan yazarsan daha iyi olur
ve
yanlış bilgidin bir kaç sey daha var
şimşeğe karsı dayanıklılık ; kritik vuruş yeme şansını azaltır.
rüzgara karsı dayanıklılık ; delici vuruş yeme şansını azaltır.
yani okçulara ve savascılara karsı etkilidir diye birsey yok tüm karakterleri etkiliyor.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu benim ilk konum biraz şaşırmış olabilirim . Bir arkadaşımız daha konu acmış sabite almışlar eger bu konu sabit olursa daha düzgün yapacagım
Son düzenleme: