HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar geçen gün sura hesabımı satıyodum adamla anlaştık edit b.hızlı pabuc vericem dedi charı aldı vermedi neyse buyrun dikkatli olun bakın bu konuyu açmamın nedeni bilgilendirmek icin sakın kilitlemeyin yöneticilerden rica ediyorum öncelikle charımın Hesab ID : AsK01 di.. charımda 3 tane karakter varda biri savascı niki : 1SiqaRa suramın niki : 1sTyLe : Ninjamın nikide : 1MaceRa ve beni soyan kişi IAsKVeSoNI diye bir sura sakın dikkatli olun buyrun ss ler arkadaşlar
BANA OYUNDA J3asToN ADLI 88 LVL KAHRAMAN SAVASCIMA İFTİRA ATIYORLAR BURADA SAYDIKLARI CHARIMDA DİKKATE ALMAYIN BİRİNİN İTEMİNİ CALMISSAM BİŞİ YAPMISSAM GELSİN BUYUR SS SİNİ KOYSUN HAD TAMAM DİCEM
iyi forumlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BANA OYUNDA J3asToN ADLI 88 LVL KAHRAMAN SAVASCIMA İFTİRA ATIYORLAR BURADA SAYDIKLARI CHARIMDA DİKKATE ALMAYIN BİRİNİN İTEMİNİ CALMISSAM BİŞİ YAPMISSAM GELSİN BUYUR SS SİNİ KOYSUN HAD TAMAM DİCEM
iyi forumlar
Kardeşim ben üzüldüm biraz ama bana birde üstelik oyunda alttan bagırıyor adımı cıkartıyor ozoruma gittide attım ss leri ss ler orjinaldir... araştırılsın admin bak konuya o charı ya banla yada sil hesabı kullanmasını istemıyorum ya
1style merkür
1style merkür
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)