Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1.
bu adres benim referans linkimdir hem ben para kazanırım hemde siz üye olup para kazanırsınız.
CREATE A FREE ACOUNT TIKLIYORUZ.
herşeyi 2. resimdeki gibi yaptıktan sonra çıkıyoruz ve tekrar giriyoruz LOGİN tıklayıp giriş yapıyoruz.
RESİMDEKİ 4-6 DOLARLIK YERLERİ TIKLAYIN.
4-6 DOLARLIK YERLERE TIKLADIĞINIZDA BÖYLE YERLER GELCEK ONLARIN HEPSİNE BÖYLE YAPTIKTAN SONRA PARANIZ ARTICAK VE HEPSİNİ BİTİRDİĞİNİZDE 27$ OLCAK ARDINDAN HEPSİ BİTTİĞİNDE;
ORAYA TIKLADIĞINIZDA REFERANS LİNKİNİZİ ALCAKSINIZ VE O REFERANS LİNKİNİZİ ARKADAŞLARINIZA GÖNDERİP ÜYE YAPARSANIZ PARANIZ ARTICAK 75$ OLDUĞUNDA PARA TABLONUZUN ALTINDAKİ
"REEDEM MONEY" TIKLAYIP PARANIZI PAYPAL'A AKTARABİLİRSİNİZ.
REP PLS HAKKIMDIR ALINTI DEĞİLDİR.:f68:
not:4 ile 6 dolarlık yerlere sallayabilirsiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu adres benim referans linkimdir hem ben para kazanırım hemde siz üye olup para kazanırsınız.
CREATE A FREE ACOUNT TIKLIYORUZ.
herşeyi 2. resimdeki gibi yaptıktan sonra çıkıyoruz ve tekrar giriyoruz LOGİN tıklayıp giriş yapıyoruz.
RESİMDEKİ 4-6 DOLARLIK YERLERİ TIKLAYIN.
4-6 DOLARLIK YERLERE TIKLADIĞINIZDA BÖYLE YERLER GELCEK ONLARIN HEPSİNE BÖYLE YAPTIKTAN SONRA PARANIZ ARTICAK VE HEPSİNİ BİTİRDİĞİNİZDE 27$ OLCAK ARDINDAN HEPSİ BİTTİĞİNDE;
ORAYA TIKLADIĞINIZDA REFERANS LİNKİNİZİ ALCAKSINIZ VE O REFERANS LİNKİNİZİ ARKADAŞLARINIZA GÖNDERİP ÜYE YAPARSANIZ PARANIZ ARTICAK 75$ OLDUĞUNDA PARA TABLONUZUN ALTINDAKİ
"REEDEM MONEY" TIKLAYIP PARANIZI PAYPAL'A AKTARABİLİRSİNİZ.
REP PLS HAKKIMDIR ALINTI DEĞİLDİR.:f68:
not:4 ile 6 dolarlık yerlere sallayabilirsiniz