HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba bazıları dikkat etmişdir son zamanlarda açılan pvplerin sayısı hali yükseldi herkez pvp açma derdine düştü özelliklide -15 yaş altı grubu ve ne yazıkki en az 100 - 200 online yapmayı beceriyorlar zorla spam yaparak bunlara aldanmayın arkadaşlar ortada bir emek varsa emeğin yanında olun.acaip bir sinir geliyor metin2 bu halemi düştü diye içimden nerde o önceki pvpler metin35 - yt2g osmanlımt2 gibi serverler sunucular dikkate alacaklarını sanmıyorum ama kendi ellerimde şikayet etcem bu pvp açma olayını sunucular artık bir kural getirsin +19 +20 yaş üzere kişilere satsınlar bune böyle aldı başını gidiyor herkez pvp açacak kimler oynaycak benim gibi düşünen vardır elbet böyle şeylere rabet etmeyin ortada emek varsa orda oynayın para için değil zevk için oynayın.
sunucu sahipleride para kazanma derdin de ama yani onlarında bişi yapabileceğini sanmıyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...