Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Kolayca Dolunay Düürüm Hilesiz Programsz..Her lwle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 623

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

mrb arkadaşlar benim carim manas jinnoda 44 lwl elimdeki +8 büyük balta war..şimdi bakın arkadaşlar uzman,asker,okçu vahşiler yani 30dk.bir (yanılmıyorsam) çıkıyorr..Ama yabani okçudanda çıkıyor..Yok ben 4o lwelim ama pala düsmez die bişi yok..saçmalamayın bir video verilmişti adam 51 lwl pala düşürüyo..Yani sizde düşürebilirsiniz..size tavsiyem 30-40lwl arası yabani general-okçularda kasilin hem üstlerinden 100-500 yang arasi düşebiliyor..hemde dolunay cikiyor..elinizdeki ne olursa olsun...Bakın hergün 200 yabani okçu kesinn..200 yabani okçu 40lı lewelllerde yüzde 15 doldurur..belki daha fazla...bide size son önerim hava atmak için toplayip kesmeyin..topladiginiz zamanda tek tek kesin zaman kazanın..sonra pazarlara aglayip pot parası lazım demeyin..Bi önerim daha war parayı görünce azıtmayın..mesela bende dün 7m wardı aldim 2 tane +0 dolunay başladım basmaya biri +5te yandı dieri +8 e geçti +9 bastım yandı...lewelinize göre +basin degerli taş alıp +basmayin zirha taneesi 50-100k arası 2 tane 200k yandıgını düşünün..+5 zirhlar pazarlarda 100-200k dediklerimi düşünün...iyi oyunlar iyi günler..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri