Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Bot & kod

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KB24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

aslında olur ama bi ekip toplaman gerek bu işler tek kişi için değil bu işten anlayan biri olabilirsin ama en az 3-4 kişi olmalısınız ki darkorbit yeni sürümler getirip fixlenmeden hareket edebilesin yoksa senin bot yapman 1-2 hafta sürer o zamana darkobit fix yapar rahat bir şekilde hemde ama 4 kişiyi iyi iş bölümüyle ayarlarsan işin çok kolaylaşır ve hızlanırsın :ka19:

Tamam İşte Kodları Bilen VSRMI bİR gRUP kURUCAM bEN Kim Benimle grupa giricek giren olucasksa pm atsın herkes kodları araştıracak bulan bana msn den mesaj atıcak ben kodlamayı yapacam taviki tek başıma yapmıcam onu günceleştircez ve ortak olucaz :) iyi forumlar dilerim :)

Arkadaşalr Ben Darkorbit Bot Yaapcağım Ve c+++ kodlarını arıyorum yani visual basic 2010 şimdi sen yapamassın demeeyin okumuyorum ben her gün evdeiym kod bulan atabilirim +rep lütfen benim bir sürü boş zamanım var
Madem o kadar boş zamanın var, önce temel yazılım bilgilerini öğren. Çalış. Direk bot yapacağım diye bu işe girersen hiçbir ilerleme kaydedemezsin.

C++ mı kaldı kodlama için :D Basit bunlar önce kendi kod programı yapman lazım İbot mesela c++ yla kodlansaydı açığı çok olurdu. Ama adamlar şirket ve kendi kod programları var.

İBot java ile kodlanmıştır.

Visual C++ ile bot yapılmaz saçmalama arkadaşım hiç uğrşma vazgeç....

Yapılır.

Son düzenleme:
Madem o kadar boş zamanın var, önce temel yazılım bilgilerini öğren. Çalış. Direk bot yapacağım diye bu işe girersen hiçbir ilerleme kaydedemezsin.

İBot java ile kodlanmıştır.

Yapılır.
Yardım Et O Zaman. Ayrıca Şu Boxy Falan Kodları Değiştirmeden Güncellesek olmazmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri