Ayvazhosting.com - Metin2 Sunucusu Alana .Biz Domain Hediye!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Şirketimiz son 2 yıldır Metin2 üzerine bir çok hizmetler versede Metin2 müşterileri hiç bir zaman memnun olmamıştır. Oyun sunucularında muhakkak bir sorun çıkar bunu herkes bilir. Sunucuya saldırı gelir-gelmez files da oyunu alan müşteri tutar bug-açık arar eksik bulmaya çalışır.

Geçen gün sanırım bir müşterimiz şikayet konusu açmış, sunucuyu geç aldığıyla alakalı ve ödemeyi iade etmediğimizi belli etmiş kafasından bayağı bir şey kurmuş incelediğim kadarıyla. Ben Mesut HAYLAR olarak genelde tüm servis hizmetlerini network dahil üzere yaptığımdan, bir başkasıyla müşteri konuşmaz haiyle konuyu gördüğüm gibi başta sinirlenmedim değil benim haberim olmadan bizim iade yapacağımız ve bu iadeyi yapmadığımız söylenmiş.

Metin2 sunucu en ucuzu 30 TL ve bu fiyatları bugünden itibaren birkaç kat katlayıp başta yazılımsal frewall ile sadece metin2 sunucularına özel SSD hardiskli bir sunucuda Türkiye üzerinden 1 gbit port ile hizmet vermeyi planlamaktayız. İster alırsınız ister almazsınız bu bir gerçek şu dakikadan sonra saldırı geliyor sunucum kapanıyor kelimesini duymak istemiyorum. Çünkü bu sunucularla alakalı değil hosting servisleriyle alakalıydı saldırı alan müşterileride gönderdik iadelerini yapıp.

Biz işimizi temiz yapmayı severiz, tüm metin2 sunucu satışlarını durdurmuş bulunmaktayız. Yeni makinelerimiz ister İngiltere isterse Türkiye olmak üzere yeni gelene kadar.

Hakkımızda şikayet yazmadan önce bizden çözüm üretmemizi isteyen müşterileri her zaman yanıtlamaktayız, yaptığımız işin hakkını fiyatına göre vermeye kararlıyız ki veriyoruz buna inanıyorum, elit müşteriler planlamaktayız her zaman. 18 yaş sınırı getirilmiştir oyun sunucularımız da 18 yaşını geçmeyen müşterilerle çalışılmayacaktır.

Bizimle çalışan ve bize her daim iyi zamanda-kötü zamanda anlayışla karşılayan müşterilerimize Teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir sorun varsa bizim verdiğimiz hizmette çözülmeden biz rahat uyuyamayız.

saygılarımızla..

Mesut HAYLAR
www.Ayvazhosting.com - Türkiye'nin Güçlü İnternet Alt Yapısı
Ayvaz Hosting İnternet Hizmetleri

fiyatlarlarda herhangi bir değişme varmıdır bi pvp kurmak istiyorumda telefon numarasını arasam yardımcı olurlarmı acaba ?

iyi Satışlar

Hayırlı satışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)